opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt tunfisk

Indbagt tunfisk

Indbagt tunfisk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(68)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.063
Visninger
301
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 plader frossen butterdej.
2 ds tun i vand
3 dl cremefraiche
1 bdt hakket dild
1 bdt hakket persille
1 lille revet løg
1-2 fed presset hvidløg
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Læg butterdejspladerne ud på bordet til optøning ca. ½ time. Hæld væden fra tunfisken, og kom den i en stor skål, og mos den med en gaffel. Rør cremefraiche, løg, hvidløg og hakket grønt i. Smag til med salt og peber. Kom mel på bordet. Læg butterdejspladerne oven på hinanden to og to. Rul hver bunke ud til en aflang firkant ca. 30 gange 20 centimeter. Fordel tunfyldet på midten af hver. Pak først enderne ind og derefter siderne. De skal lige nå over hinanden på midten. Pensl med koldt vand, skær små ridser, så dampen kan slippe ud. Bag stængerne ca. 25 min. ved 225 grader.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

fede
18.06.2007, 10:09
hejsan pöjkan

tykke har tabt sig.
18.06.2007, 10:09
Ej, den er god nok.

Holm
18.06.2007, 10:06
.... For satan da :) he he he

Holm
18.06.2007, 09:58
For satan da en dejlig opskrift ;) den er fanme god , den skal man prøve !


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Indbagt tunfisk opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Indbagt tunfisk fra Maduniverset.dk i kategorien Hurtig nem hverdagsmad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt tunfisk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Fondue     Æbleskiver med æg     Gratinerede grønsagssnitter     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Kyllingegryde     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     koldskål med kærnemælk og ymer     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Valnøddeis     Bagt Æblemos:     Halve bagte kartofler     Brun sovs     Yoghurtboller     Roqueforttærte     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     Græsk farsbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]