opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italienske frikadeller

Italienske frikadeller

Italienske frikadeller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.844
Visninger
415
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g hakket kalv & flæsk
2 Skriver hvidt brød
½ L boulleon
1 æg
1 stk. tørret rosmarin
2 spsk hakket persille
1 fed hvidløg
salt & peber
2 spsk olivenolie


SÅDAN GØR DU
Skær skorpen af brødet og udblød den i bouilleonen. Rør det udblødte brød sammen med kødet og tilsæt æg.
Ælt knust rosmarin, persinne og finthakket hvidløg i, krydder med salt og peber.
Lad farsen hvile i ½ time. Steges i olivenolie.

TIP : Farsen er meget løs og det er en god idé at bruge en spiseske til at lægge de små frikadeller over på panden, da de ikke kan formes som alm. frikadeller.
SERVERING
Kan serveres med en evt. varm pastasalat.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Italienske frikadeller fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italienske frikadeller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Massere af sild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt mørbrad     Helstegt grillet oksefilet     Flæskesteg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mørbradgryde m. ris     spaghetti med æg og bacon     Dansk "Mousaka" med savoykål, kapers og peberrod     Myntelikør     Hvidløgsbrød med smeltet ost     Grønlangkål     Chokoladekage i form     Squashkage     Raclette med det hele     Kransekage Konfekt     Kongens oksekødsguf     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Kyskager     bøf stroganoff     Den bedste Kylling i Karry!     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]