opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gullash-suppe

Gullash-suppe

Gullash-suppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(476)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gullash-suppe  Foto af : Maduniverset
132.708
Visninger
6.889
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

I. Thomsen

DU SKAL BRUGE
2 løg
1 pakke bacon
Evt. olie til stegning
1½ l vand
1 dåse flåede tomater
3-500 gram oksekød/gullashkød i tern
3 gulerødder
2 laurbærblade
Paprika, salt og peber
½ Knoldselleri
2-3 porrer
4 kartofler
1 rød peber
Reven parmesanost
Persille
Hvidløg
Flûtes


SÅDAN GØR DU
Brun bacon i en suppegryde.
Tilsæt løgskiver skåret i halvmåner.
Tilsæt kødet og lad det brune med.
Tilsæt en spiseskefuld paprika og lad det brænde lidt af.
Tilsæt vand og flåede tomater.
Derefter kommes grønsagerne i, som er skåret efter smag d.v.s. i tern eller snittet.
Suppen koger - gerne op til to timer - jo længere jo bedre.
Til sidst tilsættes salt og peber, som smages til.
Hak en god håndfuld persille og to fed hvidløg sammen.
SERVERING
Persille/hvidløgsblandingen serveres sammen med den revne parmesanost, som man kan drysse over sin portion, hvis man lyster. UHM !!! Der gives brød til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

I. Thomsen
08.06.2012, 10:02
Tak for de pæne ord og om man vil brænde sin paprika af eller ej, er jo heldigvis frivilligt - det var ikke karry, jeg tænkte på :) Hold da op det er længe siden, jeg har lavet det - det vil jeg gøre i morgen i dette kedelige sommervejr.

Jan
24.03.2010, 18:06
Jeg personlig vil glemme alt om parmesanost til sådan en dejlig ret,prøv istedet som i Ungarn at servere den med lun flute,creme fraiche(gerne den fede)og frisk rød chili som man bare bider af mens man spiser.Hvidløgene vil jeg komme i sammen med grøntsagerne og persillen vil jeg sætte på bordet sammen med ovennævnte.Det er noget der rykker. Husk Koldt øl til.

Jens
21.12.2008, 13:59
Min svoger, som er suppe elsker, mente han skulle hjem i træningslejer efter jeg havde serveret denne super lækre og lette suppe. Han snakker stadig om det når vi mødes. Kan kun anbefales. Rigtigt: Pas på med ikke at brænde paprikaen for meget af, men kun lidt sammen med smøret. Prøv med jordskokker i stedet for kartofler.

Trine
10.10.2008, 10:51
supper lækker suppe - brændt paprika eller ej, den er bare god!!!!!!!!!!!

ipsen
15.01.2007, 12:47
paprika må ALDRIG brænde af. Det er karry du tænker på!

Susan
29.08.2006, 14:15
Det bliver vist ikke meget bedre


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gullash-suppe opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gullash-suppe med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gullash-suppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blommetrifli     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Kogning af majs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt grillet oksefilet     Helstegt Oksestriploin     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Omelet m. skinke og ost     Absolut bedste BBQ marinade     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]