opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokoladebudding

Chokoladebudding

Chokoladebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.774
Visninger
192
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
5 bl.husblas
1/4 l mælk
75 g mørk chokolade
50 g sukker
2 æg
1/4 L piskefløde
½ dl. cognac el. cacaolikør


SÅDAN GØR DU
Husblasen lægges i blød i koldt vand. Bring mælken i kog. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det i mælken. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Hæld den kogende mælk i æggemassen, kom det tilbage i gryden og varm op under piskning, til cremen er jævn, den må IKKE koge.
Præs væden ud af husblasen og smelt den i den varme creme (eller i en gryde, og vendes i cremen det er nemmere) Køles af.
Pisk fløden let og vend den i den kolde creme.
Hæld buddingen i en skyllet form eller skål og sæt den på køl til næste dag.
Tag en skål hvor formen kan være nede i og kom varmt vand i. Sæt formen ned i, i 5 sek. og vend den ud på et fad.
SERVERING
Pyntes med flødeskum
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

tina albertsen
25.10.2006, 15:08
hvornår skal cognac el. cacaolikør i?
 
Denne gode opskrift på Chokoladebudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokoladebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Pirogger med oksekød     Estragonsovs     Gulerodsboller med hvedeklid      Kaffelikør     Hjemmelavet varmrøget laks     Kogning af majs     Gratin m. fyld du kan li`     Abehjerne     Ravioli med flødesovs     Havregryn med mælk og sukker     Tina's Koldskål     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Millionbøf II     Gulerodskage (Rå)     citronis     Tykkam classico.     Bløde løg, der ikke feder     Gammeldags grisesyle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]