opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokoladebudding

Chokoladebudding

Chokoladebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.526
Visninger
197
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
5 bl.husblas
1/4 l mælk
75 g mørk chokolade
50 g sukker
2 æg
1/4 L piskefløde
½ dl. cognac el. cacaolikør


SÅDAN GØR DU
Husblasen lægges i blød i koldt vand. Bring mælken i kog. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det i mælken. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Hæld den kogende mælk i æggemassen, kom det tilbage i gryden og varm op under piskning, til cremen er jævn, den må IKKE koge.
Præs væden ud af husblasen og smelt den i den varme creme (eller i en gryde, og vendes i cremen det er nemmere) Køles af.
Pisk fløden let og vend den i den kolde creme.
Hæld buddingen i en skyllet form eller skål og sæt den på køl til næste dag.
Tag en skål hvor formen kan være nede i og kom varmt vand i. Sæt formen ned i, i 5 sek. og vend den ud på et fad.
SERVERING
Pyntes med flødeskum
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

tina albertsen
25.10.2006, 15:08
hvornår skal cognac el. cacaolikør i?
 
Denne gode opskrift på Chokoladebudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokoladebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Ramsløg er 25-40 cm høj og er en flerårig urt som kan genkendes på lugten, den lugter af hvidløg. Sæson for Ramsløg er: Marts til juli Der er også mange andre urter som vokser lige nu fx. brændenælde som er god til supper og i brød, så på brændenælde på Maduniverset og se de fantastiske ting man kan lave.
Se opskrifter her
hvid streg
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Verdens nemmeste frugt tærte     Gulerodskage (Rå)     Norske boller     Suppekuren     kokostoppe med marcipan og chokolade     Raclette med det hele     Sølvkage, gammeldags     Brunsviger kagemand nordjysk     Indbagte rejer     Omelet m. skinke og ost     Kanelsnegle kagemand     Brownie med saltkaramel midte     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors Stegte sild i eddike     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Yoghurtboller     Nemme flûtes     Tvebakkekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]