opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chokoladebudding

Chokoladebudding

Chokoladebudding
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(141)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.306
Visninger
196
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
5 bl.husblas
1/4 l mælk
75 g mørk chokolade
50 g sukker
2 æg
1/4 L piskefløde
½ dl. cognac el. cacaolikør


SÅDAN GØR DU
Husblasen lægges i blød i koldt vand. Bring mælken i kog. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt det i mælken. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Hæld den kogende mælk i æggemassen, kom det tilbage i gryden og varm op under piskning, til cremen er jævn, den må IKKE koge.
Præs væden ud af husblasen og smelt den i den varme creme (eller i en gryde, og vendes i cremen det er nemmere) Køles af.
Pisk fløden let og vend den i den kolde creme.
Hæld buddingen i en skyllet form eller skål og sæt den på køl til næste dag.
Tag en skål hvor formen kan være nede i og kom varmt vand i. Sæt formen ned i, i 5 sek. og vend den ud på et fad.
SERVERING
Pyntes med flødeskum
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

tina albertsen
25.10.2006, 15:08
hvornår skal cognac el. cacaolikør i?
 
Denne gode opskrift på Chokoladebudding fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chokoladebudding, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Oste sovs     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Suppekuren     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Ægte indianer-røv     Svampet kanelkage     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Omelet m. skinke og ost     Nemme flûtes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]