opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › rest á la Nasi Goreng

rest á la Nasi Goreng

rest á la Nasi Goreng
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.480
Visninger
109
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
En portion kogte ris

Resten af frikadellerne fra i går eller resterne af den forlorne hare
En pakke pølser

Tilbehør:
Ristede løg
Rosiner
Peanuts
Chutney

Luxusudgave:
1 æg per person
½ æggeskal vand per æg
En lille sjat soya
Salt


SÅDAN GØR DU
Risene koges efter anvisningen på pakken.

Frikadellerne/den forlorne hare skæres i tern og varmes på en pande.
Pølserne skære i 1 cm lange stykker og varmes ligeledes på en pande - gerne sammen med det andet kød, da det gør det hele meget lettere.

Risen hældes ud på et fad, hvorefter kød og pølser fordeles henover.
Ristede løg, rosiner, peanuts og chutney stilles på bordet, hvis man skulle have lyst til at komme noget af dette ovenpå.

Luxusudgaven:
Æg, vand, soya og salt piskes sammen, hvorefter der laves små 'æggepandekager'. Pandekagerne rulles og skæres i skiver (det bliver til strimler, når man ruller skiverne ud).
Æggestrimlerne fordeles oven på retten inden servering.
SERVERING
Skal det se lidt mere festligt ud, kan man lægge skiftevis agurk- og tomatskiver rundt på kanten af fadet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på rest á la Nasi Goreng fra Maduniverset.dk i kategorien gårsdagens rester opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet rest á la Nasi Goreng, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Marineret kalkunbryst- helstegt     Ildwokken     Rosenkålspuré     Majs kolber på grill     Færøsk rugbrød     Gartnerens Grøntsagsgryde     havregrynskugler med piskefløde     parmesan pie     sauce nage     Trylledej (ikke spiseligt)     Sherryfromage med chokolade og valnødder     Knasende chokolade cornflakes     Indbagt laks m. Porre & krydderurter     Ravioli m. gorgonzola og nødder     Langtidshævet brød med havregryn     Gulerod- og hvidkålssalat     Lakserulle     Grill-kylling med kryddersmør     majspandekager m/fyld     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]