opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › rest á la Nasi Goreng

rest á la Nasi Goreng

rest á la Nasi Goreng
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.451
Visninger
107
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
En portion kogte ris

Resten af frikadellerne fra i går eller resterne af den forlorne hare
En pakke pølser

Tilbehør:
Ristede løg
Rosiner
Peanuts
Chutney

Luxusudgave:
1 æg per person
½ æggeskal vand per æg
En lille sjat soya
Salt


SÅDAN GØR DU
Risene koges efter anvisningen på pakken.

Frikadellerne/den forlorne hare skæres i tern og varmes på en pande.
Pølserne skære i 1 cm lange stykker og varmes ligeledes på en pande - gerne sammen med det andet kød, da det gør det hele meget lettere.

Risen hældes ud på et fad, hvorefter kød og pølser fordeles henover.
Ristede løg, rosiner, peanuts og chutney stilles på bordet, hvis man skulle have lyst til at komme noget af dette ovenpå.

Luxusudgaven:
Æg, vand, soya og salt piskes sammen, hvorefter der laves små 'æggepandekager'. Pandekagerne rulles og skæres i skiver (det bliver til strimler, når man ruller skiverne ud).
Æggestrimlerne fordeles oven på retten inden servering.
SERVERING
Skal det se lidt mere festligt ud, kan man lægge skiftevis agurk- og tomatskiver rundt på kanten af fadet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på rest á la Nasi Goreng fra Maduniverset.dk i kategorien gårsdagens rester opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet rest á la Nasi Goreng, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Færøsk æblekage     Oldes Kokoskranse     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Blommetrifli     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mormors citronfromage     Tunmousse      Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Andebryst i ovn til mange     Gulerodskage (Rå)     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Waldorfsalat - Gammeldags     Kvædemarmelade     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]