opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › rest á la Nasi Goreng

rest á la Nasi Goreng

rest á la Nasi Goreng
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(65)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.869
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
En portion kogte ris

Resten af frikadellerne fra i går eller resterne af den forlorne hare
En pakke pølser

Tilbehør:
Ristede løg
Rosiner
Peanuts
Chutney

Luxusudgave:
1 æg per person
½ æggeskal vand per æg
En lille sjat soya
Salt


SÅDAN GØR DU
Risene koges efter anvisningen på pakken.

Frikadellerne/den forlorne hare skæres i tern og varmes på en pande.
Pølserne skære i 1 cm lange stykker og varmes ligeledes på en pande - gerne sammen med det andet kød, da det gør det hele meget lettere.

Risen hældes ud på et fad, hvorefter kød og pølser fordeles henover.
Ristede løg, rosiner, peanuts og chutney stilles på bordet, hvis man skulle have lyst til at komme noget af dette ovenpå.

Luxusudgaven:
Æg, vand, soya og salt piskes sammen, hvorefter der laves små 'æggepandekager'. Pandekagerne rulles og skæres i skiver (det bliver til strimler, når man ruller skiverne ud).
Æggestrimlerne fordeles oven på retten inden servering.
SERVERING
Skal det se lidt mere festligt ud, kan man lægge skiftevis agurk- og tomatskiver rundt på kanten af fadet.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på rest á la Nasi Goreng fra Maduniverset.dk i kategorien gårsdagens rester opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet rest á la Nasi Goreng, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gulerodskage (Rå)     Grillet jomfruhummerhaler     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Squashkage     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Solbærlikør     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Ribssaft     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Omelet m. skinke og ost     Havkat i fad med grønsager og bacon     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kogning af majs     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Nemme flûtes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]