opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbradschnitzler

Mørbradschnitzler

Mørbradschnitzler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.923
Visninger
123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 svinemørbrad
salt & peber
50 gr. smør
2 spsk. olie
20 basilikumblade
2 fed hvidløg
30 gr. valnøddekerner
2½ dl. piskefløde


SÅDAN GØR DU
Afpuds mørbraden, skær den i tynde skiver og krydr med salt og peber.
Varm smør og olie og rist kødet ved svag varme i 2 min. på hver side. Tag dem af imens saucen laves.
Hak basilikum, de pillede fed hvidløg og valnødderne og rist det i fedtstoffet i 2-3 min. Hæld fløden på og lad saucen koge godt igennem.
Smag til med salt og peber.
SERVERING
Serveres evt. med kartoffelbåde med skræl, vendt i lidt olie og krydret m. tørret basilikum ell. rosmarin og stegt i ovnen. Dertil grønsager og hjemmebagt flúte.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Mørbradschnitzler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbradschnitzler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mornay sauce     Helstegt Oksestriploin     philadelphia fyldt mørbrad     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Ovnsstegt laks i folie     Bradepande/pandekage!     Grillspyd     Tunmousse      Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Fuglekvidder     Bananlikør     Grundopskrift til al wokmad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]