opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Karen's Hvidkålssuppe

Karen's Hvidkålssuppe

Karen's Hvidkålssuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(62)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.337
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg letsaltet flæsk
3 L vand
10 hele peberkorn
1 suppevisk
1 kg hvidkål
2 gulerødder
½ selleri
300 g kartofler


SÅDAN GØR DU
Flæsket bringes i kog i vandet, og suppen skummes. Peber korn og suppevisk tilsættes,
og det hele koges ca, 1½ time. De itu skårne urtertilsættes og koges med når der er en ½ time tilbage.
Flæsket tages op og suppen smages til.
SERVERING
Flæsket skæres i skiver, der serveres til suppen sammen med rugbrød og sennep.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Karen's Hvidkålssuppe fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Karen's Hvidkålssuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Madbrød med rosmarin     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Ymerkoldskål     Solbærsyltetøj med rom     Marinerede flanksteak     Omelet m. skinke og ost     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Champignon-broccolitærte med skinke     Blommetrifli     Flødestuvet spinat     Fondue     Rejer al pil pil     champignon pate     Fersken suppe (den er genial)     Mornay sauce     Grundopskrift til al wokmad     Dansk bøf m. pandesauce     Bechamel-sauce.     Reje-meloncocktail.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]