opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rugbrød med pinjekerner og chokolade

Rugbrød med pinjekerner og chokolade

Rugbrød med pinjekerner og chokolade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.109
Visninger
88
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
75 g gær
1 dl lunkent vand
0,5 l fromage frais
1 tsk salt
50 g smeltet mørk chokolade
400 g rugmel
500 g hvedemel
75 g pinjekerner


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i vandet og tilsæt fromage frais og salt. Rør gradvist rugmel, chokolade(ikke for varmt) og pinjekerner i væsken. Lad denne blanding hvile i ca. 30 minutter. Tilsæt så hvedemel og ælt godt. Måske skal der lidt mere/mindre mel i end i angivet. Dejen skal være ret fast men ikke tør. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time. Form derefter 2 brød som efterhæver i smurte rugbrødsforme ca. 45 minutter. Pensel brødene med en blanding af olie og vand og prik dem med en gaffel. Bages i en 180 grader varm ovn ca. 5 kvarter. Vend brødene ud af formen når de er færdige(lyder hult når man banker dem i bunden) og lad dem køle af under et viskestykke.
SERVERING
Dette brød høre selvsagt ikke sammen med sild og leverpostej. Men er lækkert til kaffebordet. Nybagt med koldt smør og ost. Eller som et lækkert mellem måltid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rugbrød med pinjekerner og chokolade fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rugbrød med pinjekerner og chokolade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Halloween menu     Raclette med det hele     Marengs spøgelser     Klamme fingre     Andebryst i ovn til mange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Skinke, porre tærte     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     Røræg i ovn     Færøsk æblekage     Blodige popcorn til halloween     Serverede fingre til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]