opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rugbrød med pinjekerner og chokolade

Rugbrød med pinjekerner og chokolade

Rugbrød med pinjekerner og chokolade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(66)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.181
Visninger
88
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
75 g gær
1 dl lunkent vand
0,5 l fromage frais
1 tsk salt
50 g smeltet mørk chokolade
400 g rugmel
500 g hvedemel
75 g pinjekerner


SÅDAN GØR DU
Rør gæren ud i vandet og tilsæt fromage frais og salt. Rør gradvist rugmel, chokolade(ikke for varmt) og pinjekerner i væsken. Lad denne blanding hvile i ca. 30 minutter. Tilsæt så hvedemel og ælt godt. Måske skal der lidt mere/mindre mel i end i angivet. Dejen skal være ret fast men ikke tør. Lad dejen hæve tildækket ca. 1 time. Form derefter 2 brød som efterhæver i smurte rugbrødsforme ca. 45 minutter. Pensel brødene med en blanding af olie og vand og prik dem med en gaffel. Bages i en 180 grader varm ovn ca. 5 kvarter. Vend brødene ud af formen når de er færdige(lyder hult når man banker dem i bunden) og lad dem køle af under et viskestykke.
SERVERING
Dette brød høre selvsagt ikke sammen med sild og leverpostej. Men er lækkert til kaffebordet. Nybagt med koldt smør og ost. Eller som et lækkert mellem måltid.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Rugbrød med pinjekerner og chokolade fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rugbrød med pinjekerner og chokolade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Oste sovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagte rejer     Suppekuren     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme flûtes     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Ægte indianer-røv     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]