opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pirog med krydret kødfyld

Pirog med krydret kødfyld

Pirog med krydret kødfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(308)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
53.072
Visninger
1.034
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2½ dl. lunkent vand
25 g. gær
½ dl. olie
1 sammenpisket æg
1 tsk. salt
ca. 500 g. hvedemel

KØDFYLD:
2 pillede hakkede løg
1-2 spsk. smør
400 g. oksefars
½-3/4 dl. mild chilisauce
1 tsk. stødt merian
salt & peber
evt. knust hvidløg efter smag

PENSLING:
sammenpisket æg

PYNT:
laurbærblade


SÅDAN GØR DU
Ælt dejen sammen, stil den til hævning et lunt sted, 45 min., og lav imens fyldet.
Svits løgene i smør på en stor pande eller i en gryde, imens der røres. Kom kødet ved, svits det med og rør i det med en gaffel, til det gryner. Tilsæt chilisauce, steg kødet for rask varme et par minutter, til fyldet er "fast". Smag kødfyldet godt til med krydderier, sæt det til side og lad det afkøle.
Ælt dejen igennem, rul den ud til en stor cirkel, flyt den over på en bageplade, der er beklædt med bagepapir, og lad ca. halvdelen af dejen hænge udenfor. Læg kødfyldet på halvdelen af dejen, dog ikke for langt ud mod kanterne. Fold den anden halvdel af dejen over og buk kanterne rundt.
Pensl piroggen med sammenpisket æg, læg laurbærblade på, evt. i mønster og bag piroggen i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min., til den er gylden og gennembagt.
SERVERING
Lad piroggen afkøle lidt, før den flyttes over på et fad eller bræt og serveres. Server evt. kartoffelbåde og salat til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pirog med krydret kødfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pirog med krydret kødfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Absolut bedste BBQ marinade     Mælkebøttemarmelade     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Pizza bagt på bagesten     Gulerodskage (Rå)     Mandarinris a la Malta     Karbonader i fløde/porre sauce     Grillet vildt dyrekølle     Løgtærte     Brunsviger kagemand nordjysk     Hjemmelavet blodpølse     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Trylledej (ikke spiseligt)     Pirog med krydret kødfyld     Suppekuren     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]