opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio III

Carpaccio III

Carpaccio III
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.994
Visninger
172
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g oksefilet i papirtynde skiver
saft af 1/2 citron eller lidt mere
salt, friskkværnet peber
olivenolie (mængde efter smag)
1 bdt. rucola
frisk, høvlet parmesan
evt. kapers til pynt


SÅDAN GØR DU
Bank evt. kødet tyndere med håndroden. Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsteskal skrabes af tallerknen.
Fordel kødskiverne på 4 store tallerkner. Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og
peber. Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag. Retten kan tåle at marinere op til 15 min,

Serveres med godt brød.n
SERVERING
skal helst serveres med det samme. Serveres med godt brød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Carpaccio III opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Carpaccio III fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio III, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Fondue     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Fersken suppe (den er genial)     Yoghurtboller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)      krydret farsfad med porrer     Æbleskiver med æg     Kyllingegryde     Brun sovs     Gratinerede grønsagssnitter     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Mexicansk kyllingelasagne     Tunmousse      Indbagte rejer     Valnøddeis     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]