Annoncering | Mobil/tablet version | 243 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.412 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio III

Carpaccio III

Carpaccio III
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(88)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.554
Visninger
165
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Kurt G. Pedersen

DU SKAL BRUGE
200 g oksefilet i papirtynde skiver
saft af 1/2 citron eller lidt mere
salt, friskkværnet peber
olivenolie (mængde efter smag)
1 bdt. rucola
frisk, høvlet parmesan
evt. kapers til pynt


SÅDAN GØR DU
Bank evt. kødet tyndere med håndroden. Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsteskal skrabes af tallerknen.
Fordel kødskiverne på 4 store tallerkner. Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og
peber. Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag. Retten kan tåle at marinere op til 15 min,

Serveres med godt brød.n
SERVERING
skal helst serveres med det samme. Serveres med godt brød.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Carpaccio III opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Carpaccio III fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio III, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Limefromage med fløde     Kantarel sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Julekager     Krydder frikadeller     De fantastiske ananasbøffer     Grov go'e boller     Den bedste Kylling i Karry!     Kyllingeragout      krydret farsfad med porrer     Knasende chokolade-Godter     Panettone     Orientalsk Kylling med Kokosmælk     Svampet kanelkage     italiensk Havkat     Fars og ris i fad     Pølsegifler     Banankage 6     Hjemmelavet is m. chokolade eller andet. ;) Mums!     Frisk pasta med laks og flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com