opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Carpaccio III

Carpaccio III

Carpaccio III
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.105
Visninger
177
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
200 g oksefilet i papirtynde skiver
saft af 1/2 citron eller lidt mere
salt, friskkværnet peber
olivenolie (mængde efter smag)
1 bdt. rucola
frisk, høvlet parmesan
evt. kapers til pynt


SÅDAN GØR DU
Bank evt. kødet tyndere med håndroden. Skiverne må gerne være så tynde, ar de næsteskal skrabes af tallerknen.
Fordel kødskiverne på 4 store tallerkner. Dryp kødet med citronsaft og drys med salt og
peber. Pynt med parmesan og rucola og evt. kapers og dryp til sidst med olivenolie efter smag. Retten kan tåle at marinere op til 15 min,

Serveres med godt brød.n
SERVERING
skal helst serveres med det samme. Serveres med godt brød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Carpaccio III fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Carpaccio III, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Fadkoteletter ala Jesper     Marengs spøgelser     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Kvædemarmelade     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mormors citronfromage     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Kanelsnegle kagemand     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     gammel Estrup gryde     Fondue     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Blommetrifli     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]