opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer

Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer

Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
21.095
Visninger
358
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 cherry vally and ca 3 kg
salt & peber
100g firsk groftrevet ingefær
1 håndfuld salvieblade
1 hvidløg
2 små rødløg
4 svesker
1½ dl marsala
3 dl andebouillon
majsstivelse

Blommesauté:
25g skrællet ingefær
1 håndfuld salvieblade
12 små blommer
sukker & salt

Tilbehør:
kogte små aspargskartofler


SÅDAN GØR DU
Anden gnides indvendig & udvendig med salt & peber. Bland ingefær, salvieblade, hele hvidløgsfed, snittet rødløg & svesker, & kom det i anden & luk den med kødnåle.
Læg anden i en bradepande & sæt den i ovnen ved 150 grader i 4 timer.
Hæld fedtet fra et par gange under stegning.
Læg anden på et fad & lad den hvile, mens saucen laves.
Skrab fyldet ud af anden & kom det i bradepanden med skyen fra anden.
Tilsæt marsela & skrab alt det gode knas fra bradepanden fri.
Si saucen over i en gryde, skum fedtet fra & tilsæt bouillon.
Kog saucen en smule ind & jævn den med majsstivelse rørt ud i koldt vand.
Smag til med salt & peber.
Parter anden i mindre stykker.
Skær ingefæren i meget tynde skiver & steg dem i andefedt ved meget kraftig varme sammen med salvie.
tilsæt kvarte blommer & lynsteg nogle få minutter. Smag til med sukker & salt.
SERVERING
Server sautéen til anden sammen med saucen & aspargskartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Lige er de lækre brombær, blommer og blåbær i sæson
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Abemad - frugtsalat med råcreme     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet jomfruhummerhaler     Grillspyd     Omelet m. skinke og ost     Helstegt Oksestriploin     Anderledes Kylling Parmesan     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bagte Kartofler på Grill     Mormors Thai-flæsk     Gulerodskage (Rå)     Nemme pølsehorn     Mormors citronfromage     Blommetrifli     Svampet kanelkage     Pandepizza     Pirogger med oksekød     Kogning af majs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]