opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer

Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer

Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(74)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.585
Visninger
347
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 cherry vally and ca 3 kg
salt & peber
100g firsk groftrevet ingefær
1 håndfuld salvieblade
1 hvidløg
2 små rødløg
4 svesker
1½ dl marsala
3 dl andebouillon
majsstivelse

Blommesauté:
25g skrællet ingefær
1 håndfuld salvieblade
12 små blommer
sukker & salt

Tilbehør:
kogte små aspargskartofler


SÅDAN GØR DU
Anden gnides indvendig & udvendig med salt & peber. Bland ingefær, salvieblade, hele hvidløgsfed, snittet rødløg & svesker, & kom det i anden & luk den med kødnåle.
Læg anden i en bradepande & sæt den i ovnen ved 150 grader i 4 timer.
Hæld fedtet fra et par gange under stegning.
Læg anden på et fad & lad den hvile, mens saucen laves.
Skrab fyldet ud af anden & kom det i bradepanden med skyen fra anden.
Tilsæt marsela & skrab alt det gode knas fra bradepanden fri.
Si saucen over i en gryde, skum fedtet fra & tilsæt bouillon.
Kog saucen en smule ind & jævn den med majsstivelse rørt ud i koldt vand.
Smag til med salt & peber.
Parter anden i mindre stykker.
Skær ingefæren i meget tynde skiver & steg dem i andefedt ved meget kraftig varme sammen med salvie.
tilsæt kvarte blommer & lynsteg nogle få minutter. Smag til med sukker & salt.
SERVERING
Server sautéen til anden sammen med saucen & aspargskartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Langtidsstegt and med ingefær, salvie & blommer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Græskar kage     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kokosstykker     Klamme fingre     nem spejlæg      Mornay sauce     Brunch pølser,æg og bacon     Daim konfekt     Beskøjter     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Lækker chokoladekage med kun 2 ingredienser     Gulerodskage (Rå)     Brownie med saltkaramel midte     Nøddekurve     grov kartoffelmos     Pasta Cabonara uden æg     Pastaret i fad     naan brød     Havregrynskugler med fløde og romessens     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]