opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mørbrad med sprød skorpe

Mørbrad med sprød skorpe

Mørbrad med sprød skorpe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.900
Visninger
588
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2 svinemørbrad a`400g
salt & peber
3 spsk olie
ÆBLEDÆKKE
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
3 spsk æblemos
2 spsk appelsin juice/saft
3 spsk soya
½ tsk ingefær stødt
1/4 tsk sort peber


SÅDAN GØR DU
Sæt ovnen på 250 gr skyl kødet og tør det godt.Drys med salt og peber.Opvarm olien ved stærk varme brun mørbraden på alle sider.Læg det i et ildfast fad.Pil og hak løg og hvidløg fint.Steg det gyldent i olien.Hæld løg og olie over ien skål og bland det ned æblemosen,juice,soya,ingefær og peber.pensel blandingen på mørbraden.Dæk med folie.Stilles på nederste rille i 15 min.Tag folien af og skru ned til 200 gr.Lad det stege i yderligere 15 min til skorpen er brun og fin
SERVERING
Serveres med løse ris og grøn salat evt flutes
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Marianne Birch
12.09.2007, 20:36
hvad er det for et løg man skal pille ? det står der ikke noget om i opskriften
 
Denne gode opskrift på Mørbrad med sprød skorpe fra Maduniverset.dk i kategorien Diabetes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mørbrad med sprød skorpe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Mælkebøttemarmelade     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     barbeque marinade     Svampet kanelkage     Tunmousse      Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Den bedste Kylling i Karry!     Pastaret i fad     Bedstemor Ands æbletærte II     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]