opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelbrød

Kanelbrød

Kanelbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.765
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
BRØD:
50 g. gær
1/2 dl. Lunkent vand
2 æg
100 g. smør
1 1/2 dl. Mælk
1 tsk. Salt
500-600 g. mel
FYLD:
100 g. smør
2 spsk. Sukker
1 spsk. Kanel
PENSLING:
Sammenpisket æg
PYNT:
Perlesukker



















SÅDAN GØR DU
Udrør gæren med lunkent vand. Tilsæt æggene. Smelt smørret og bland det med den kolde mælk. Hæld blandingen over gæren, når den er fingervarm. Tilsæt salt og noget af melet.
Slå dejen godt sammen og ælt den igennem på bordet med så meget mel som den kan tage. Lad dejen hæve 30 min.
Slå dejen ned, og ælt den igennem. Udrul den på et melet bord i samme længde som bageformen og ca. 4 gange så bred.Rør smørret sammen med sukker og kanel og smør fyldet over dejen i et jævnt lag, ikke helt ud til den ene langside. Pensl den frie kant med æg.
Rul brødet sammen og læg det på sammenføjningen i en velsmurt aflang form.
Lad brødet efterhæve 15 min. Tænd ovnen på 200 gr.
Snit brødet (ikke for dybt), pensl med sammenpisket æg og drys perlesukker over.
Bag brødet på nederste ribbe i ovnen i 35-45 min.

SERVERING
Serveres lunt evt. med smør.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kanelbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hannes vafler.     Fondue     Tunmousse      Helstegt grillet oksefilet     Sprækkringler (Rugkringler)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blødende chokoladekage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]