opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelbrød

Kanelbrød

Kanelbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.633
Visninger
127
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
BRØD:
50 g. gær
1/2 dl. Lunkent vand
2 æg
100 g. smør
1 1/2 dl. Mælk
1 tsk. Salt
500-600 g. mel
FYLD:
100 g. smør
2 spsk. Sukker
1 spsk. Kanel
PENSLING:
Sammenpisket æg
PYNT:
Perlesukker



















SÅDAN GØR DU
Udrør gæren med lunkent vand. Tilsæt æggene. Smelt smørret og bland det med den kolde mælk. Hæld blandingen over gæren, når den er fingervarm. Tilsæt salt og noget af melet.
Slå dejen godt sammen og ælt den igennem på bordet med så meget mel som den kan tage. Lad dejen hæve 30 min.
Slå dejen ned, og ælt den igennem. Udrul den på et melet bord i samme længde som bageformen og ca. 4 gange så bred.Rør smørret sammen med sukker og kanel og smør fyldet over dejen i et jævnt lag, ikke helt ud til den ene langside. Pensl den frie kant med æg.
Rul brødet sammen og læg det på sammenføjningen i en velsmurt aflang form.
Lad brødet efterhæve 15 min. Tænd ovnen på 200 gr.
Snit brødet (ikke for dybt), pensl med sammenpisket æg og drys perlesukker over.
Bag brødet på nederste ribbe i ovnen i 35-45 min.

SERVERING
Serveres lunt evt. med smør.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kanelbrød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kanelbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Thanksgiving kalkun opskrifter
Den fjerde torsdag i november måned fejrer amerikanerne Thanksgiving og i den anledning spiser man kalkun
Se opskrifter her
hvid streg
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Knasende chokolade cornflakes     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Børnenes kokoskugler     Hjemmelavet fyldt chokolade     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Piment sauce     Tranebærsauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme æbleskiver     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Den bedste ungarske gullasch     Daim konfekt     Fersken suppe (den er genial)     Mormors Stegte sild i eddike     Sprængt saftig flæskesteg     Corn bread (amerikansk majsbrød)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]