opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvekarbonader med svampefyld

Kalvekarbonader med svampefyld

Kalvekarbonader med svampefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.400
Visninger
168
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 pk. Champignon (250g)
Smør ell. Margarine
1 spsk. hvedemel
1 dl. svampelage
1 dl. piskefløde
½ - 1 tsk. salt
peber

500 g. hakket kalvekød
1 spsk. hvedemel
2 tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. rosmarin
2 dl. fløde ell. mælk
2 tomater
hakket persille


SÅDAN GØR DU
Start med stuvningen, svits svampene i smør og drys melet over og rør omhyggeligt. Spæd med fløde. Kog stuvningen igennem ved svag varme i ca. 10 min og smag til med salt og peber. Bland kødet med mel, krydderier og mælk ell. fløde og rør det til en smidig fars. Form farsen til små runde karbonader og steg dem på panden, ca. 3 min på hver side. Flæk karbonader og læg dem sammen med stuvningen. Anret karbonaderne med stegte tomatskiver og drys med persille.
SERVERING
Server med kartofler og salat
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvekarbonader med svampefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvekarbonader med svampefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Svampet kanelkage     Tvebakkekage     Blåbærmuffins     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Marineret kalkunbryst- helstegt     Fyldt kalkunbryst II     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Yoghurtboller     Pirogger med oksekød     Fersken suppe (den er genial)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]