Annoncering | Mobil/tablet version | 165 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.410 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle

Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle

Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(63)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.447
Visninger
171
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg svinekam uden svær
groft salt & peber
1 dl maderia
2 stænger kanel
1/4 dl ahornsirup

Kartoffel-selleri gratin:
600g skrællet kartofler
150g skrællet selleri
2 dl fløde
2-3 kviste friske løvstikke
salt og peber

Bagte Figner:
6 friske figner
3 kanelstænger
1/4 dl maderia

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
5 dl vand eller bouillon
majsstivelse
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Gnid stegen med salt og peber.
halver kanelstængerne, hæld maderia hen over stegen og sæt den i en kold ovn. Stil den på 200 grader i ca 1 time.
kom evt. ekstra vand i bunden, så skyen ikke brænder fast.
Tag stegen ud af ovnen og hæld ahornsirup over og steg i endnu ca 10 min. Brud evt et stegetermometer.
Stegen er færdi, når centrumtemperaturen er 65 grader.
Lad stegen hvile ca 15 min.

Gratin:
Skær kartoflerne og selleri i meget tynde stykker, dup dem tørre og læg dem lagvis i et ovnfast fad sammen med plukkede løvstikke.
Krydr med salt og peber, hæld fløden over og bag gratinen 1 time sammen med stegen.

Bagte figner:
Skær et kryds i hver figne, del kanelstangen på langs og stik en lille kanelstand i hver figne. hæld maderia over og bag fignerne i ovnen ca 25 min.

Ssuce:
Sigt skyen fra stegen og skum for fedt. Tilsæt vand eller bouillon og kog saucen godt igennem. Jævn med majsstivelse og smag til med salt.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Kantarel sauce     Pebre ( chilensk salsa)     Knasende chokolade-Godter     Halloween menu     Rimboboller     Fiskefrikadeller med rejer     Kyllingeragout      krydret farsfad med porrer     Chili con carne, med oksefars     Banankage 6     Hjemmelavet is m. chokolade eller andet. ;) Mums!     Sur/sød sauce     Krydrede flødekartofler med porrer     Beef teriyaki     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svensk vörtbrød     italiensk Havkat     varm bananasplit med is     Andesteg, langtidsstegt     De fantastiske ananasbøffer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com