opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle

Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle

Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(64)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.440
Visninger
184
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg svinekam uden svær
groft salt & peber
1 dl maderia
2 stænger kanel
1/4 dl ahornsirup

Kartoffel-selleri gratin:
600g skrællet kartofler
150g skrællet selleri
2 dl fløde
2-3 kviste friske løvstikke
salt og peber

Bagte Figner:
6 friske figner
3 kanelstænger
1/4 dl maderia

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
5 dl vand eller bouillon
majsstivelse
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Gnid stegen med salt og peber.
halver kanelstængerne, hæld maderia hen over stegen og sæt den i en kold ovn. Stil den på 200 grader i ca 1 time.
kom evt. ekstra vand i bunden, så skyen ikke brænder fast.
Tag stegen ud af ovnen og hæld ahornsirup over og steg i endnu ca 10 min. Brud evt et stegetermometer.
Stegen er færdi, når centrumtemperaturen er 65 grader.
Lad stegen hvile ca 15 min.

Gratin:
Skær kartoflerne og selleri i meget tynde stykker, dup dem tørre og læg dem lagvis i et ovnfast fad sammen med plukkede løvstikke.
Krydr med salt og peber, hæld fløden over og bag gratinen 1 time sammen med stegen.

Bagte figner:
Skær et kryds i hver figne, del kanelstangen på langs og stik en lille kanelstand i hver figne. hæld maderia over og bag fignerne i ovnen ca 25 min.

Ssuce:
Sigt skyen fra stegen og skum for fedt. Tilsæt vand eller bouillon og kog saucen godt igennem. Jævn med majsstivelse og smag til med salt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam Stegt Med Kanel, Med Bagte Figner & Kartoffel-Selle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Røræg i ovn     Franskbrød II     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Hjemmelavet varmrøget laks     Gulerodskage (Rå)     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Grillspyd     Fersken suppe (den er genial)     Havkat i fad med grønsager og bacon     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Flødestuvet spinat     Trylledej (ikke spiseligt)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet rabarbersaft med vanilje      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]