opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam fyldt med abrikos og honningglaserede æbleskiver me

Svinekam fyldt med abrikos og honningglaserede æbleskiver me

Svinekam fyldt med abrikos og honningglaserede æbleskiver me
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(140)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.734
Visninger
287
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1,5 kg svinekam med svær
groft salt
100g bløde abrikoser
25g smør
2-3 kviste frisk timian
peber
saft fra 2 appelsiner
1 dl tør hvidvin

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
ca 3 dl vand
majsstivelse
evt kulør
salt og peber

timiankartofler:
1 bakke aspargskartofler
25g smør
friske timiankviste
salt

Bagte æbler:
4 coxorange æbler
timiankviste
4 tsk akaciehonning


SÅDAN GØR DU
Gnid sværen med groft salt, så salten kommer ned imellem alle sværene. Skær en lomme ind mellem sværen og kødet.
Hak abrikoserne og bland med smør og timian.
Fyld lommen med abrikosblandningen og krydr kødet med peber.
Læg stegen på en rist i en bradepande. Læg evt. en skrællet kartoffel under stegen for at få sværen til at ligge helt vandret.
Kom appelsinsaft samt hvidvin i bunden af bradepanden og sæt stegen i en kold ovn. Stil den på 200 grader og lad den stege i ca 1½ time.. Stegen er færdig når centrumperaturen er 65 grader.
Hvis sværen ikke er sprød, når der er gået1 1/4 time, hældes skyen fra og temperaturen skrues op til 250 grader i de sidste 15 min. ( dækker man stegen til, bliver sværen blød )

Sauce:
Sigt og skum skyen for fedt.
Tilsæt vand og kog saucen godt igennem. Jævn og smag til med salt og peber, tilsæt evt. kulør.

Timiankartofler:
kog og pil kartoflerne.
Rist kartoflerne i smør og drys godt med timian og krydr med salt og peber.

Bagte æbler:
Skær æblerne i 1 cm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med timian og dryp med honning.
bag æblerne i ovnen ved 225 grader i ca 5 min til de er gyldne og karameliserede.
SERVERING
Server æblerne til stegen sammen med sauce og kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinekam fyldt med abrikos og honningglaserede æbleskiver me opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinekam fyldt med abrikos og honningglaserede æbleskiver me fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam fyldt med abrikos og honningglaserede æbleskiver me, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Fondue     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Karbonader i fløde/porre sauce     Gulerodskage (Rå)      krydret farsfad med porrer     Yoghurtboller     Æbleskiver med æg     Kyllingegryde     Gratinerede grønsagssnitter     Brun sovs     Valnøddeis     Indbagte rejer     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Nemme pølsehorn     Blødende chokoladekage     Æbletærte     Mexicansk kyllingelasagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]