opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær

Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær

Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
23.708
Visninger
394
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 1,5 svinekam med svær
grof salt
4 laurbærblade
20 hele nelliker
peber
saft og skal fra 2 appelsiner
1 dl portvin

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
4 dl vand
hvedemel til jævning
kulør
salt og peber
evt. ribsgele eller sukker

Rødkålsalat med pecannødder, tranebær & roquefort:
500g snittet rødkål
100g soltørrede tranebær
75g ribsgele
1 dl appelsinsaft
1/4 bl balsamico vineddike
80g pecannødder
100g roquefort
1 håndfuld rucola

Tilbehør:
kogte kartofler og brunede kartofler



SÅDAN GØR DU
Gnid sværen med groft salt, så salten kommer ned imellem alle sværene. Stik laurbærblade og nelliker ned imellem sværene og krydr kødet med peber.
Læg stegen på en rist i en bradepande.
Kom appelsinsaft, revet allepsinskal samt portvin i bunden af bradepanden og sæt stegen i en kold ovn.
Stil den på 200 grader og lad den stege i ca 1½ time. Stegen er færdig når centrumtemperaturen er 65 grader.
Lad stegen hvile 15 min utildækket.

Sauce:
Sigt skyen og skum for fedt. Tilsæt vand og kog saucen godt igennem. jævn og juster farven med kulør og smag til med salt og peber.

Rødkålen:
Bland rødkål og tranebær i en skål. Bring ribsgele og appelsinsaft i kog og lad det koge til geleen er smeltet.
Tilsæt balsamico og hæld dressingen over kålen.
Bland og lad det trække mindst 15 min. bland med grofthakkede percannødder, roquefort i små tern samt rucola lige inden servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Irsk stuvning med bacon     Karbonader i fløde/porre sauce     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Brownie med saltkaramel midte     Grundopskrift til al wokmad     Flødekartofler med jordskokker     Hjemmelavet sky     Mørbrad á l órange     Cowboygryde     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Wok med kylling, frisk pasta og grønt.     Fiberboller     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Brownies- med mørk og hvid chokolade     Mornay sauce     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Kogning af majs     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]