opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær

Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær

Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
24.642
Visninger
408
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca. 1,5 svinekam med svær
grof salt
4 laurbærblade
20 hele nelliker
peber
saft og skal fra 2 appelsiner
1 dl portvin

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
4 dl vand
hvedemel til jævning
kulør
salt og peber
evt. ribsgele eller sukker

Rødkålsalat med pecannødder, tranebær & roquefort:
500g snittet rødkål
100g soltørrede tranebær
75g ribsgele
1 dl appelsinsaft
1/4 bl balsamico vineddike
80g pecannødder
100g roquefort
1 håndfuld rucola

Tilbehør:
kogte kartofler og brunede kartofler



SÅDAN GØR DU
Gnid sværen med groft salt, så salten kommer ned imellem alle sværene. Stik laurbærblade og nelliker ned imellem sværene og krydr kødet med peber.
Læg stegen på en rist i en bradepande.
Kom appelsinsaft, revet allepsinskal samt portvin i bunden af bradepanden og sæt stegen i en kold ovn.
Stil den på 200 grader og lad den stege i ca 1½ time. Stegen er færdig når centrumtemperaturen er 65 grader.
Lad stegen hvile 15 min utildækket.

Sauce:
Sigt skyen og skum for fedt. Tilsæt vand og kog saucen godt igennem. jævn og juster farven med kulør og smag til med salt og peber.

Rødkålen:
Bland rødkål og tranebær i en skål. Bring ribsgele og appelsinsaft i kog og lad det koge til geleen er smeltet.
Tilsæt balsamico og hæld dressingen over kålen.
Bland og lad det trække mindst 15 min. bland med grofthakkede percannødder, roquefort i små tern samt rucola lige inden servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Absolut bedste BBQ marinade     Grillspyd     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pizza bagt på bagesten     Mormors citronfromage     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Karbonader i fløde/porre sauce     Syltet ramsløgsknopper (nordiske kapers)     Pasta Cabonara uden æg     Suppekuren     Mormors Stegte sild i eddike     hurtig mad som er fedtfattig     Grillet hornfisk med sprødt skind     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Løgtærte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]