Annoncering | Mobil/tablet version | 251 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.418 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær

Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær

Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(79)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.025
Visninger
389
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 1,5 svinekam med svær
grof salt
4 laurbærblade
20 hele nelliker
peber
saft og skal fra 2 appelsiner
1 dl portvin

Sauce:
sigtet og skummet stegesky
4 dl vand
hvedemel til jævning
kulør
salt og peber
evt. ribsgele eller sukker

Rødkålsalat med pecannødder, tranebær & roquefort:
500g snittet rødkål
100g soltørrede tranebær
75g ribsgele
1 dl appelsinsaft
1/4 bl balsamico vineddike
80g pecannødder
100g roquefort
1 håndfuld rucola

Tilbehør:
kogte kartofler og brunede kartofler



SÅDAN GØR DU
Gnid sværen med groft salt, så salten kommer ned imellem alle sværene. Stik laurbærblade og nelliker ned imellem sværene og krydr kødet med peber.
Læg stegen på en rist i en bradepande.
Kom appelsinsaft, revet allepsinskal samt portvin i bunden af bradepanden og sæt stegen i en kold ovn.
Stil den på 200 grader og lad den stege i ca 1½ time. Stegen er færdig når centrumtemperaturen er 65 grader.
Lad stegen hvile 15 min utildækket.

Sauce:
Sigt skyen og skum for fedt. Tilsæt vand og kog saucen godt igennem. jævn og juster farven med kulør og smag til med salt og peber.

Rødkålen:
Bland rødkål og tranebær i en skål. Bring ribsgele og appelsinsaft i kog og lad det koge til geleen er smeltet.
Tilsæt balsamico og hæld dressingen over kålen.
Bland og lad det trække mindst 15 min. bland med grofthakkede percannødder, roquefort i små tern samt rucola lige inden servering.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Svinekam med portvinssauce & råmarineret rødkål med tranebær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet lakseside     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Grønne asparges med bacon     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Mørbradgryde m. ris     Nachos m/kylling     Grov go'e boller     Krydder frikadeller     Hakket Oksekød med Hvidkål     Pastaret i fad     Limefromage med fløde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com