opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(360)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler  Foto af : Maduniverset
213.916
Visninger
4.103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 03.11.2020 Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler var dagens opskrift den 03.11.2020



DU SKAL BRUGE
ca 1 kg hamburgerryg

Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker

Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør


SÅDAN GØR DU
Kog hamburgerryggen ca 1 time og træk nettet af.

Grønlangkålen:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring. Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, og kog saucen godt igennem. Tilsæt grønkål og lad det koge ca 5 min. Smag til med salt og en anelse sukker.

Brunede kartofler:
Drys sukker på en tør pande og smelt det uden at røre. tilsæt smør lad det bruse op og kom kartoflerne på panden.
Ryst jævnligt panden, så sukkerlagen fordeler sig jævnt. Hvis kartoflerne er kolde, når de kommer på panden vil sukkeret måske stivne, men skru blot lidt op for varmen, så smelter det igen.
SERVERING
Skær hamburgerryggen i skiver og server den med grønlangkål og brunede kartofler.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Alan
20.12.2013, 18:19
Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.

Alan
20.12.2013, 18:17
Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven... Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang) Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..) Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time. Det er GUF :-)

jolle
12.02.2008, 14:50
guguffen slubre

johnny rasmussen
20.12.2007, 17:51
ikke den helt rigtige måde desvære mvh

Anders
18.12.2007, 23:31
Lækker ret, men grønlang kålen bør ikke laves udfra en opbagt sovs. Tilsæt hellere fløde, som der også står på den dybfrosne pakke (Den fra Vendsyssel)

Bo Hansen
14.11.2007, 22:48
Denne gamle danske ret - der i mit barndomshjem kunne serveres til mors fødselsdag (det var hendes livret), Nytårsaften (mor var jo kokken) og til "hverdags-weekends" - forener det søde, det røgede og det let bitre i en perfekt kombination af velsmag og klassisk elegance.

cicilie
07.06.2006, 12:59
guf guf
 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Børnenes kokoskugler     Lammeculotte i ovn.     Farmors tortellini     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Brownie med saltkaramel midte     Lakse hapsere til velkomstdrinken     Lækker fedtfattig risalamande     Las Vegas Skinke Burger     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oksefilet med hvidløg     Suppekuren     Christmas stollen     Mormors Stegte sild i eddike     Blommer i Madeira      Marias gullasch     Fyldt kalkun med spinat og mandler     Frugtsalat     Mushat-dampet spidskål     Madpakke salat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]