opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(351)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler  Foto af : Maduniverset
191.635
Visninger
3.875
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1 kg hamburgerryg

Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker

Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør


SÅDAN GØR DU
Kog hamburgerryggen ca 1 time og træk nettet af.

Grønlangkålen:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring. Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, og kog saucen godt igennem. Tilsæt grønkål og lad det koge ca 5 min. Smag til med salt og en anelse sukker.

Brunede kartofler:
Drys sukker på en tør pande og smelt det uden at røre. tilsæt smør lad det bruse op og kom kartoflerne på panden.
Ryst jævnligt panden, så sukkerlagen fordeler sig jævnt. Hvis kartoflerne er kolde, når de kommer på panden vil sukkeret måske stivne, men skru blot lidt op for varmen, så smelter det igen.
SERVERING
Skær hamburgerryggen i skiver og server den med grønlangkål og brunede kartofler.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Alan
20.12.2013, 18:19
Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.

Alan
20.12.2013, 18:17
Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven... Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang) Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..) Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time. Det er GUF :-)

jolle
12.02.2008, 14:50
guguffen slubre

johnny rasmussen
20.12.2007, 17:51
ikke den helt rigtige måde desvære mvh

Anders
18.12.2007, 23:31
Lækker ret, men grønlang kålen bør ikke laves udfra en opbagt sovs. Tilsæt hellere fløde, som der også står på den dybfrosne pakke (Den fra Vendsyssel)

Bo Hansen
14.11.2007, 22:48
Denne gamle danske ret - der i mit barndomshjem kunne serveres til mors fødselsdag (det var hendes livret), Nytårsaften (mor var jo kokken) og til "hverdags-weekends" - forener det søde, det røgede og det let bitre i en perfekt kombination af velsmag og klassisk elegance.

cicilie
07.06.2006, 12:59
guf guf


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Thanksgiving kalkun opskrifter
Den fjerde torsdag i november måned fejrer amerikanerne Thanksgiving og i den anledning spiser man kalkun
Se opskrifter her
hvid streg
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Krydder frikadeller     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Glace til kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Den bedste ungarske gullasch     Omelet m. skinke og ost     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]