opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ris a'lamande (Light)

Ris a'lamande (Light)

Ris a'lamande (Light)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.669
Visninger
319
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
2 dl. vand,
2 dl. grødris,
1 l. skummemælk el. minimælk,
1 bæger Fromage frais,
1 stang vanillie,
1 spsk sukker el. lidt sødemiddel,
15-20 hakkede mandler,
kirsebærsauce fra rynkeby el. den gamle fabrik


SÅDAN GØR DU
Sæt vand og ris til kogning ( for at undgå det brænder på), tilsæt herefter mælken under omrøring. Flæk vanilliestangen og put den i gryden. Bring grøden i kog og skru ned til svag varme. Rør af og til og lad den simre 35-45 min. sæt den til afkøling og rør af og til i den og fjern vanilliestangen. Når den er kold røres sukker, hakkede mandler og fromage frais i. Lun kirsebær saucen inden servering.
SERVERING
Serveres med varm kisebærsauce.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Ris a'lamande (Light) fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ris a'lamande (Light), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     God Kartoffelsalat     Kogning af majs     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Porrer i fad med oksekød     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Grov go'e boller     Ægte indianer-røv     Marineret kalkunbryst- helstegt     Havkat i fad med grønsager og bacon     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]