opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Karrysuppe

Karrysuppe

Karrysuppe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(103)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.703
Visninger
361
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kylling, ca. 1500g
ca. 2 liter vand
suppeurter (gulerod, porre, persillerod)
salt
8-10 hele peberkorn

2 løg
50-60 g smør
1-2 spsk karry
4-5 spsk mel
kyllingesuppen (det vand kyllingen er kogt i)
2½ dl fløde 13%
timian
1 laurbærblad
1 syrligt æble
salt, peber
5-6 skiver bacon


SÅDAN GØR DU
Læg kyllingen i en gryde og hæld vandet ved, så den er dækket. Bring langsomt kyllingen i kog, skum suppen, tilsæt salt, peberkorn og en eller flere delte suppeurter. Lad kyllingen koge mør ca. 1 time. Tag kyllingen op, befri den for skind og ben og skær kødet i mindre stykker. Si suppen.
Smelt smørret, svits de hakkede løg og karry heri. Rør melet i og spæd med den siede suppe. Tilsæt fløde. Krydr med timian og laurbærblad. Skræl evt. æblet, befri det for blomst, stilk og kernehus, skær det i både og kom æblebådene i suppen. Lad suppen koge igennem. Varm kyllingekødet i suppen. Rist baconen sprød på en tør, varm pande. Klip/skær baconen i mindre stykker.
SERVERING
Servér suppen rygende varm med et drys bacon
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Karrysuppe fra Maduniverset.dk i kategorien Suppe opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Karrysuppe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Fondue     Oste sovs     Suppekuren     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skinke, porre tærte     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Nemme pølsehorn     Gulerodskage (Rå)     Abehjerne     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]