opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › pasta med spinatcreme og tun

pasta med spinatcreme og tun

pasta med spinatcreme og tun
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(98)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.756
Visninger
147
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1/4 L Madlavningsfløde 18%
2 store knuste fed hvidløg
1½ spsk finthakkede friske, milde røde chilipebere
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
600g frosset, hakket spinat

3 L vand
1 spsk groft salt
400g tørret pasta

½ tsk olie
4 skiver frisk eller frossen, optøet tun (á ca 100g )
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

75g revet ost


SÅDAN GØR DU
Bring fløde, hvidløg, chili, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt spinat og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca 3 min - eller til spinatcremen er varm.

Bring vand og salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Pastaen skal være mør men ikke for blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom den tilbage i gryden og vend spinatcremen i og smag til.

Pensl en grillepande med olie og lad panden blive godt varm. Steg tunbøfferne ved karftig varme - ca 1 min. på hver side. Tag fisken af panden og drys med salt og peber. Lad dem hvile tildækket 1 ca 2 min. inden servering.
SERVERING
Server tunen med pastacremen til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på pasta med spinatcreme og tun fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet pasta med spinatcreme og tun, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tunfiske brød     Friteret camembert med solbærsyltetøj     Pitabrød     Brændenældesuppe-kan laves i naturen.     Helstegt krondyrryg     Nem skinkestang uden butterdej     Vietnamesisk suppe m. Kylling & rejer     Gulerodskage (Rå)     Kyllingefrikadeller med estragon     Dubliner gratin med aubergine og kartoffel     hjemmelavet Daim     Brownie med saltkaramel midte     Egg Florentine     Grillet havkat med tomat og rosmarin     Hjemmelavet kirsebæris     Suppekuren     Squash suppe cremet     Banan-chokolade Muffins     Frugtsalat, så det synger     Makron muffins     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]