Tærtedej:
Bland mel og salt. Hak smørret ud i melet ( går nemmest i foodprocessor).
Hæld vandet i, til dejen er en klump. Lad den hvile i køleskab, til fyldet er lavet.
Fyld:
Skær kødet i strimler og skær aspargesene i snitter på ca. 2 cm.
Lad rejerne dryppe godt af.
Stuvning:
Pisk mel, fløde og bouillon til en jævning i en gryde. Tilsæt smør og bring stuvningen i kog, mens du pisker. Lad den koge.
Tilsæt kyllingekød, asparges og rejer. Tilsæt den hakked dild og smag til
med salt og peber.
Kom fyldet i bunden af en tærteform eller ovnfast fad. Rul dejen ud til et låg , der passer til fadet. Læg dejen over kødet og klem den godt fast på fadet. Pensl med sammenpisket æggeblomme og sæt tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Tilbehør:
Salat og flúte.
08.05.2007, 14:41