opskrifter
Søg i 12.572 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe

Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe

Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
39.222
Visninger
1.700
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk. dyrekølle
500 g. svampe (f.eks. shitake)
3 løg
3 fed frisk hvidløg
1 gren frisk fransk esdragon
8 tørrede enebær
Salt & peber
250 g flødeost naturel.


SÅDAN GØR DU
Dyrekøllen renses for hinder.
Svampene renses og snittes i kvarte.
Køllen lægges i stegepose og alle øvrige ingredienserlægges over kødet.
Posen lægges i braddepande og placeres i ovnen som er forvarmet til 225 grader.
Her står den i 15 min. hvorefter den tager ud, og hviler i 15 min. dette gentages med 15 min. i ovn og 15 min. hvile.
Herved undgåes det, at kødet bliver tørt!
Køllen ster herefter færdig ved 175 grader i ca 25 min. pr ½ kilo - altså eksempelvis 1.15 time for en kølle på 1.5 kilo.
SERVERING
Enebær og estragon fjernes fra stegeskyen. Skyen og svampene gives et opkog, tilsættes flødeosten og smages til med salt og peber. Retten serveres med rodfrugtsgratiné og solbær/brombær syltetøj.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Gammeldaws æbleskiver     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Karbonader i fløde/porre sauce     Børnenes kokoskugler     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Oldes Kokoskranse     Lagkage med karamelmousse, lakridslag og hvid brownie     Mælkesnitter     Syltede valnødder     Kanelsnegle kagemand     Vegetar wok med grøntsager     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldaws æbleflæsk.     Tranebærsauce     Biscotti, sprøde julesmåkager     pommes anna     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]