opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe

Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe

Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(172)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
39.564
Visninger
1.704
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk. dyrekølle
500 g. svampe (f.eks. shitake)
3 løg
3 fed frisk hvidløg
1 gren frisk fransk esdragon
8 tørrede enebær
Salt & peber
250 g flødeost naturel.


SÅDAN GØR DU
Dyrekøllen renses for hinder.
Svampene renses og snittes i kvarte.
Køllen lægges i stegepose og alle øvrige ingredienserlægges over kødet.
Posen lægges i braddepande og placeres i ovnen som er forvarmet til 225 grader.
Her står den i 15 min. hvorefter den tager ud, og hviler i 15 min. dette gentages med 15 min. i ovn og 15 min. hvile.
Herved undgåes det, at kødet bliver tørt!
Køllen ster herefter færdig ved 175 grader i ca 25 min. pr ½ kilo - altså eksempelvis 1.15 time for en kølle på 1.5 kilo.
SERVERING
Enebær og estragon fjernes fra stegeskyen. Skyen og svampene gives et opkog, tilsættes flødeosten og smages til med salt og peber. Retten serveres med rodfrugtsgratiné og solbær/brombær syltetøj.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rabarber crumble med marcipan chunks     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillet hornfisk med sprødt skind     Nem og hurtig pastasalat     Makaronigryde     Grønsager i æggestand     Mornay sauce     Kongens waldorfsalat     Kogning af kongekrabbe     Blommemarmelade med lime og frisk vanilje     Den bedste Kylling i Karry!     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Kogning af majs     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Torskegratin     Millionbøf medkartoffelmos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]