opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe

Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe

Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.047
Visninger
1.711
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk. dyrekølle
500 g. svampe (f.eks. shitake)
3 løg
3 fed frisk hvidløg
1 gren frisk fransk esdragon
8 tørrede enebær
Salt & peber
250 g flødeost naturel.


SÅDAN GØR DU
Dyrekøllen renses for hinder.
Svampene renses og snittes i kvarte.
Køllen lægges i stegepose og alle øvrige ingredienserlægges over kødet.
Posen lægges i braddepande og placeres i ovnen som er forvarmet til 225 grader.
Her står den i 15 min. hvorefter den tager ud, og hviler i 15 min. dette gentages med 15 min. i ovn og 15 min. hvile.
Herved undgåes det, at kødet bliver tørt!
Køllen ster herefter færdig ved 175 grader i ca 25 min. pr ½ kilo - altså eksempelvis 1.15 time for en kølle på 1.5 kilo.
SERVERING
Enebær og estragon fjernes fra stegeskyen. Skyen og svampene gives et opkog, tilsættes flødeosten og smages til med salt og peber. Retten serveres med rodfrugtsgratiné og solbær/brombær syltetøj.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe fra Maduniverset.dk i kategorien Vildt opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Dyrekølle m. fransk esdragon og svampe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tyrkisk suppe     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Tunmousse      Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Ristaffel     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors citronfromage     Fastelavnsboller med creme og citronglasur     Brunch pølser,æg og bacon     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Yoghurtboller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grønkålssalat med mandler og æbler     Fastelavnsboller med creme     Ægte fastelavnsboller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]