opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › fjerkræ i vindrue/fløde sauce

fjerkræ i vindrue/fløde sauce

fjerkræ i vindrue/fløde sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(97)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.933
Visninger
265
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 frisk høne
2 dl hønsebouillon
ost-indisk karry
stenfri vindruer
olivenolie
frisk kværnet peber
basmati-ris
lidt over 1/4 L piskefløde


SÅDAN GØR DU
Hønen deles i 4, 2 lår, 2 bryst (vinger fjernes). Skindet fjernes og stykkerne tørres. Vend stykkerne i ost-indisk karry.
Varm olien op i tykbundet gryde og svits stykkerne svagt i ca. 10 min. Tilsæt bouillon, fløde og peber. Kog svagt under låg i ca. 30 min. Fjern stykkerne fra gryden og tilsæt halveret stenfri vindruer til saucen. Kog ind til rette sauce konsistens. Tilsæt stykkerne igen kom låg på og svag varme 5-10 min. Sørg for at risene også er færdige om 5-10 min.
SERVERING
Form 2 `risbjerge`med et dl mål på tallerken. Anbring fjerkræ imellem `bjergene`. Kom nu saucen over risen og fjerkræet. Serveres en kold vinteraften, hvor man søger trøst.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler fjerkræ i vindrue/fløde sauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på fjerkræ i vindrue/fløde sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet fjerkræ i vindrue/fløde sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Fondue     Æbleskiver med æg     Gratinerede grønsagssnitter     Langtidsstegt Culotte med overraskende tuch     Kyllingegryde     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Gulerødder stegt med løg & rosmarin     koldskål med kærnemælk og ymer     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     Valnøddeis     Bagt Æblemos:     Halve bagte kartofler     Brun sovs     Yoghurtboller     Roqueforttærte     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     Græsk farsbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]