opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hvilling Med Soltørrede Tomater Og Spinat

Hvilling Med Soltørrede Tomater Og Spinat

Hvilling Med Soltørrede Tomater Og Spinat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(45)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.917
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
300g hvilling filet
100g soltørrede tomater i olie
1 rødløg hakket
300g spinat
1 spsk olivenolie


SÅDAN GØR DU
De soltørrede tomater og det hakkede rødløg hældes over hvillingen og bages i ovnen i 10 min ved 180 grader.
Sauter spinaten i olie, tilsat salt og peber.
SERVERING
Server spinaten på tallerkner sammen med fisken. Mangler der fyld kan man spise kartofler eller flutes til.
 

Flere lækre opskrifter

BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hvilling Med Soltørrede Tomater Og Spinat fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hvilling Med Soltørrede Tomater Og Spinat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Husk at bruge de lækre kvæder
Kvæde er en pære / æble lignende frugt som vokser på kvædetræet
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Yankee kage (den oprindelige)     Blodige popcorn til halloween     Færøsk æblekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Trylledej (ikke spiseligt)     Pasteuriseret æblemost     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Suppekuren     Kalvepate med champignon     Syltede valnødder     Raclette med det hele     Kvædemarmelade     lagkage med råcreme & frugt     Ægte indianer-røv     Supersprøde havregrynskager.     Røræg i ovn     Fondue     Muffins med kokos, chokolade og nødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]