opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kartofler I Sennepsmariande Med Asparges Og Soltørrede Tomat

Kartofler I Sennepsmariande Med Asparges Og Soltørrede Tomat

Kartofler I Sennepsmariande Med Asparges Og Soltørrede Tomat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(146)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.876
Visninger
256
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
800g kolde kogte kartofler i halve
100g grønne asparges
25g soltørret tomater i tern
50g radiser i skiver
25g ristede græskarkerner

Marinade:
1 spsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
kværnet peber
havsalt
1 dl god olivenolie

500g broccoli i mindre buketter
25g friskrevet parmesan


SÅDAN GØR DU
Snit asparges i mindre stykker på skrå.
Til marianden piskes sennep, eddike, peber og salt sammen. Hæld en tynd stråle olivenolie i blandningen og pisk til olien er helt væk i blandningen og forsæt til der ikke er mere olie.
Smag blandningen til, den må gerne være kraftig i smagen.
Vend kartoflerne i og lad det trække på køl i 15 min.
Inden servering tilsættes asparges, soltørrede tomater, radiser og det vendes rundt.
Pynt med de ristede græskarkerner.

kog broccoli i saltet vand og server i et varmt fad med revet parmesanost over.
SERVERING
Server de marinerede kartofler til frikadeller eller karbonader med den varme broccoli til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kartofler I Sennepsmariande Med Asparges Og Soltørrede Tomat fra Maduniverset.dk i kategorien Grønsager opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kartofler I Sennepsmariande Med Asparges Og Soltørrede Tomat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gulerodskage (Rå)     Mælkesnitter     Trylledej (ikke spiseligt)     Indbagte rejer     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oste sovs     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     LCHF boller (cloud bread)     Ægte indianer-røv     Mormors citronfromage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]