opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marengsdrøm Med Friske Bær

Marengsdrøm Med Friske Bær

Marengsdrøm Med Friske Bær
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.916
Visninger
106
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Tag alle ingredienser til bagning ud på bordet, et par timer inden de skal bruges. De får så samme temperatur, og dette giver det bedste bageresultat.

Marengsbunde:
6 æggehvider
300g sukker

Fyld:
500g frisk bær
4 æggeblommer
6 spsk sukker
10 blade husblas
4 spsk sød portvin
½ L piskefløde

Desuden:
500g friske bær
1/4 L piskefløde
friske bær til pynt.


SÅDAN GØR DU
Bunde:
Pisk æggehviderne meget stive med helt tørre redskaber. Pisk 4 spsk sukker i hviderne og rør forsigtig resten af sukkeret i. Belæg plader med bagepapir og tegn 3 cirkler efter en middagstallerken på ca. 20 cm i diameter. Fordel marengsmassen i cirklerne. Bag ved 140 grader i 10-30 min. Byt om på pladserne og bag yderligere 20-30 min til bunderne er tørre og svagt gyldne. Skub dem forsigtigt over på en rist til afkøling. Bundene kan opbevares i tæt plastikpose eller kagedåse.

Fyld: Mos bærrene med en gaffel. Pisk æggeblommer og sukker let og skummende. Smelt godt opblødte husblas over vandbad, køl den af med portvinen og hæld den i æggemassen i en tynd stråle under omrøring. Vend stiftpisket flødeskum i og sæt blandningen på køl. Rør af og til, til den begynder at stivne - kan laves dagen før.

Læg den ene bund på et fad. Dæk med godt en tredjedel af fyldet og læg halvdelen af de friske bær ovenpå. Læg den mellemste bund på og gentag processen. Dæk den sidste bund med pynt med bær.
SERVERING
Marengsdrømmen bør spises straks efter sammelægning, da bundene ellers bliver bløde.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marengsdrøm Med Friske Bær fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marengsdrøm Med Friske Bær, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Spagetti carbonara     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sommer dressing med radiser     nem spejlæg      Bechamelsauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Roastbeef med hvidløg     Ovnsstegt laks i folie     Andebryst i ovn til mange     Nemme æbleskiver     Gulerodsboller med Solsikkekerner     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Gullash på min måde.     Champignon-broccolitærte med skinke     Raclette med det hele     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]