opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta og laks

Pasta og laks

Pasta og laks
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(76)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.907
Visninger
256
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g laksefilet
400 g blandede svampe
2 rødløg
1 spsk. frisk estragon
olie
salt
peber
citronsaft
500 g frisk pasta
2,5 dl. fløde
200 g rodfrugter f.eks. persillerod, pastinak, selleri, skorzonerod.


SÅDAN GØR DU
Grønsagsblanding: Rodfrugter, løg og svampe/champignon skæres i tern og ristes på en pande i lidt olie. Tilsæt fløden. Noget af fløden kan evt. erstattes af mælk. Lad saucen koge tyk, og smag til med salt, peber, frisk hakket estragon og citronsaft.

Laks og pasta: Laksefileterne skæres i tern ca. 2x2 cm og tilsættes grønsagsblandingen og koges med et par minutter. Pastaen koges efter pakkens anvisning og vendes herefter i lakse- og grønsagsblandingen.

SERVERING
Til denne ret serveres groft brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta og laks fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta og laks, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kanelsnegle kagemand     Marinade til salat     Indbagte rejer     Studenterbrød     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Jægerens dyreragout     Marinade til kyllingfilet     Fuglekvidder     Blommetrifli     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]