opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pizzasnitter med chorizopølse

Pizzasnitter med chorizopølse

Pizzasnitter med chorizopølse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.845
Visninger
107
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 dl lunkent vand
30 g gær
2 tsk salt
30 g (2 spsk) olivenolie
ca. 500 g pizzamel
480 g flåede tomater (2 ds.)
2 fed hvidløg, knust
30 g (2 spsk) olivenolie
Salt
Peber
500 g PizzaOst
2 - 2½ spsk oregano
200 g chorizopølse i pålægsskiver
2 stk. danske salathoveder
75 g parmesanost i spåner
olivenolie


SÅDAN GØR DU
Rør lunkent vand med gær, salt og olie, og tilsæt mel - til dejen hænger sammen. Ælt dejen sammen til en let og smidig dej. Lad den hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse.
Fyld: Knus de flåede tomater uden saft let og vend dem med hvidløg, olie, salt og peber og lad denne rå sauce trække 1 time. Del dejen i to og rul hver del ud til en tynd plade, der passer til en bageplade. Læg bagepapir på 2 bageplader og drys med 1 spsk groft salt på hver bageplade. Læg den udrullede dej herpå. Drys halvdelen af pizzaosten på bundene, fordel tomatsaucen herpå og drys resten af osten over. sammen med pølseskiverne, Drys med oregano. Bag pizzaen ved 225 grader i 12-15 minutter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pizzasnitter med chorizopølse fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pizzasnitter med chorizopølse, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Lammekøllerester i fad.     Kanelsnegle kagemand     Gulerodssalat med blomkål og bladselleri     Mormors citronfromage     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mexicansk kyllingelasagne     Kold kartoffelsalat med creme fraiche     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gulerodskage (Rå)     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Panerede koteletter m. Stuvet Savoykål og nye kartofler     Grønne asparges med bacon     Bagte Kartofler på Grill     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kylling satay stegt i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]