opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Karrygryde

Karrygryde

Karrygryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(135)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.961
Visninger
230
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 Kg Kalkunbryst
3 Løg
500 g Champignon
1 Hvidkål
5 Gulerødder
Magarine
½ l Piskefløde
1-2 breve karry
Salt
Peber


SÅDAN GØR DU
Kødet renses helt for fedt og evt. sener og skæres ud i stykker på ca. 2x2 cm. Magarinen brunes af i en stor (min. 8 liter) tykbundet gryde og karry´en brændes af deri. De snittede løg samt hele champignon tilsættes og brunes.

Herefter tilsættes kalkunkødet. Det hele brunes i ca. 5 min., hvorefter det snittede hvidkål og de skivede gulerødder tilsættes sammen med omkring 1 liter vand.

Det hele småkoger i ca. ½ time, hvorefter der tilsættes piskefløde, retten jævnes og smages til med salt og evt. lidt peber.
SERVERING
Med løse ris og evt ananas i tern
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Karrygryde fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Karrygryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kaviaræg.     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Kanelsnegle kagemand     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Studenterbrød     Indbagte rejer     Fuglekvidder     Fersken suppe (den er genial)     Marinade til kyllingfilet     Marinade til salat     Røræg i ovn     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Piment sauce     Blommetrifli     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]