opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moussaka

Moussaka

Moussaka
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(252)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
86.914
Visninger
2.752
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ kg hakket oksekød'2 store løg
40 g margarine eller olie
2 fed hvidløg
1 da koncentreret tomatpure
salt/peber
1 tsk sukker
1 tsk rosmarin
3/4 kg kartofler
1 aubergine
2 æg
1 dl mælk
reven ost efter behag


SÅDAN GØR DU
Pil og hak løgene og svits dem i fedtstoffet,må ikke tage farve.Kom kødet i og rør rundt med en gaffel til det skiller og har ændret farve.Tilsæt hvidløg(pressset) tomatpure-salt-peber-sukker og rosmarin og smag det til.
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.Steg skiver af aubergine i olie på panden så de bliver bløde.Læg et lag kartofler og aubergine i bunden af en bradepande så kommes kødblandingen over og så igen et lag kartofler.Pisk æg og mælk sammen hæld det over kartoflerne og kødet.Drys reven ost over.Sæt fadet i ovnen ved 180 gr i 45 min
SERVERING
Serveres med groft brød og salat
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Kristoffer
15.11.2006, 18:46
Kartoflerne skal koges først, ellers blive de aldrig færdige, fordi saucen er så tør. Så enten et par dl mælk i kødsaucen eller kartoflerne koges inden de puttes i ovnen. Osten skal indgå i en bechamelsauce! Ellers blive den fuldstændig forkullet efter 45 minutter i ovnen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Moussaka opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Moussaka fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moussaka, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Fedtfattig suppe med hakket kød     Pirogger med oksekød     Grillet pizza med mascarpone,kartoffelskiver og pinjekerner      Muffins med kokos, chokolade og nødder     Friteret camembert med solbærsyltetøj     Grydestegte Hjerter     Varm Kartoffelsalat     Ovnsstegt laks i folie     Mors gulerodssalat med rosiner     Dansk bøf m. pandesauce     Vingummi     Grill Krebinetter     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ostegratineret broccoli     grov kartoffelmos     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Boller i selleri     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]