opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i Karry

Kylling i Karry

Kylling i Karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(161)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.225
Visninger
307
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
-1 Kylling
- Mel
- Margarine
- 2 tsk Karry
- Salt og peber
-1/4 Madlavningsfløde eller mælk


SÅDAN GØR DU
Klip kyllingen midt over, og kog den i ca. halvanden time.
Når kyllingen er færdig tages den op af vandet og og afkøles - vandet gemmes.
Lav en opbagt sovs:
Smelt margarinen og tilsæt mel, til det samler sig. Tag karryen og rør den op med lidt væde fra kyllingen og tilsæt melet og margarinen. Hæld så væden fra kyllingen i, så det blir' en tyk sovs. Lad det koge op og tilsæt fløden. Salt og peber tilsættes efter smag.
Pil kyllingen og put kødet i den varme sovs og lad stå ved svag varme i ca. 5 min.
SERVERING
Serveres med hvide ris til sultne maver : )
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling i Karry fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i Karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Indbagte rejer     Studenterbrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Marinade til salat     Marinade til kyllingfilet     Blommetrifli     Fuglekvidder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]