opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Klassisk æbleflæsk

Klassisk æbleflæsk

Klassisk æbleflæsk
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.890
Visninger
217
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4-5 pæne æbler (fx belle de boskoop), en røget snitte eller et stykke røget bacon, 2 store løg, 50 g smør, salt og peber


SÅDAN GØR DU
Æblerne skal efter min mening ikke skrælles. Men de skal deles i kvarte, måske mindre stykker, og kernehuset skal fjernes. Pil løgene og snit dem i halve løgringe og lav bløde løg af dem. Husk salt. Skær bacon ud i solide skiver og læg dem på risten over bradepanden. Lad dem få så meget varme i ovnen ved 200 grader, så de ser passende ud. Hold øje med dem. Tag flæsket ud, læg stykkerne på bagepapir og hæld en del af baconfedtet på stegepanden, som du også tilsætter smør. Læg derefter æblerne på og steg dem i 10-15 minutter. Server rugbrød eller kartofler til.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

ja, og i Sønderjylland skal der bruges æblegrød. På fyn skal man undlade løgene, og det er der jeg har lært det at kende. Godt med lidt lokal stolthed:-)

Ellen Andersen
14.09.2004, 09:14
til æbleflæsk skal der serveres kartofler OG hvid (mælke-)sovs. Det lærte jeg af min mor, som var jyde.
 
Denne gode opskrift på Klassisk æbleflæsk fra Maduniverset.dk i kategorien Smørrebrød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Klassisk æbleflæsk, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Pastaret i fad     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Røræg i ovn     Suppekuren     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     gammel Estrup gryde     Tyrkisk suppe     Hjemmelavet modellervoks     Nemme pølsehorn     Blommetrifli     Tunmousse      irsk stuvning med svinekød     Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]