opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marengsreder med chocomoussefyld

Marengsreder med chocomoussefyld

Marengsreder med chocomoussefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(127)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.975
Visninger
122
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marengs:
2 æggehvider
125 g. sukker

Mousse:
60 g. god, mørk chocolade
2,5 dl. piskefløde
60 g. sukker

evt. ekstra chocolade til chocoladeruller.


SÅDAN GØR DU
Marengsreder:
Forvarm ovnen til 150 grader. Kom bagepapir på en plade og tegn fire cirkler på 9 cm i diameter.
Kom æggehviderne i en stør, ren, tør skål og lad dem stå i nogle minnutter, så de får stuetemperatur. Pisk æggehviderne til blødt skum med en el-pisker. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen (pist godt hver gang), indtil blandingen er tyk og blank. Husk ikke at piske for længe.
Fordel noget af massen over de fire cirkler på papiret i 5 mm tykkelse. Kom resten o en sprøjtepose med 1 cm stjernetylle. Sprøjt langs kanten af marengsbundende, så der dannes en rede på 1-2 cm i højden.
Bag 30-35 min., indtil marengsen er let gylden, sluk for ovnen og lad marengsrederne køle af i den åbne ovn. Tag dem forsigtigt af pladen, og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges.

Mousse:
Hak chocoladen groft. Bring en gryde med ca. 4 cm vand i kog og tag den fra varmen. Kom chocoladen i en ovnfast skål og sæt den over gryden, uden at skålens bund kommer i berøring med vandet. Rør indtil chocoladen er smeltet. Lad det afkøle. Pisk fløden og sukkerret med el-pisker til blødt skum. Kom en tredjedel af skummet i den smeltede chocolade, og bland det godt Vend resten af skummet i, dæk skålen til og sæt den i køleskab i 2 timer.
SERVERING
Når moussen er fast, kommes den i marengsrederne. Pynt med chocoladeruller (se nederst) og servér omgående, drysset med flormelis. God fornøjelse! Chocoladeruller: Hæld smeltet chocolade ud på en marmorplade eller et tykt skærebræt. Når den er let stivnet laver man ruller ved at trække en kniv eller en metaldejskraber i en 45 graders vinkel. Hvis chocoladen er for hård går den i stykker og knækker, så man skal være lidt hurtig når chocoladen har den rette temperatur. Det kræver lidt øvelse, men ser rigtig flot ud når det lykkes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Marengsreder med chocomoussefyld opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Marengsreder med chocomoussefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marengsreder med chocomoussefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     God gammeldags pasta med kødsovs     Gulerodskage (Rå)     Mexicansk kyllingelasagne     Omelet m. skinke og ost     Karbonader i fløde/porre sauce     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Rejecocktail     Helstegt Oksestriploin     Pirogger med oksekød     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Ovnsstegt laks i folie     børnehavens yndlings chokoladekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]