opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marengsreder med chocomoussefyld

Marengsreder med chocomoussefyld

Marengsreder med chocomoussefyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(127)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.166
Visninger
127
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Marengs:
2 æggehvider
125 g. sukker

Mousse:
60 g. god, mørk chocolade
2,5 dl. piskefløde
60 g. sukker

evt. ekstra chocolade til chocoladeruller.


SÅDAN GØR DU
Marengsreder:
Forvarm ovnen til 150 grader. Kom bagepapir på en plade og tegn fire cirkler på 9 cm i diameter.
Kom æggehviderne i en stør, ren, tør skål og lad dem stå i nogle minnutter, så de får stuetemperatur. Pisk æggehviderne til blødt skum med en el-pisker. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen (pist godt hver gang), indtil blandingen er tyk og blank. Husk ikke at piske for længe.
Fordel noget af massen over de fire cirkler på papiret i 5 mm tykkelse. Kom resten o en sprøjtepose med 1 cm stjernetylle. Sprøjt langs kanten af marengsbundende, så der dannes en rede på 1-2 cm i højden.
Bag 30-35 min., indtil marengsen er let gylden, sluk for ovnen og lad marengsrederne køle af i den åbne ovn. Tag dem forsigtigt af pladen, og opbevar dem i en lufttæt beholder til de skal bruges.

Mousse:
Hak chocoladen groft. Bring en gryde med ca. 4 cm vand i kog og tag den fra varmen. Kom chocoladen i en ovnfast skål og sæt den over gryden, uden at skålens bund kommer i berøring med vandet. Rør indtil chocoladen er smeltet. Lad det afkøle. Pisk fløden og sukkerret med el-pisker til blødt skum. Kom en tredjedel af skummet i den smeltede chocolade, og bland det godt Vend resten af skummet i, dæk skålen til og sæt den i køleskab i 2 timer.
SERVERING
Når moussen er fast, kommes den i marengsrederne. Pynt med chocoladeruller (se nederst) og servér omgående, drysset med flormelis. God fornøjelse! Chocoladeruller: Hæld smeltet chocolade ud på en marmorplade eller et tykt skærebræt. Når den er let stivnet laver man ruller ved at trække en kniv eller en metaldejskraber i en 45 graders vinkel. Hvis chocoladen er for hård går den i stykker og knækker, så man skal være lidt hurtig når chocoladen har den rette temperatur. Det kræver lidt øvelse, men ser rigtig flot ud når det lykkes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marengsreder med chocomoussefyld fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marengsreder med chocomoussefyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spidskål på panden med kylling og bacon      Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Grillspyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fedtfattig kartoffelfad.     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Røræg i ovn     Karbonader i fløde/porre sauce     Rabarber crumble med marcipan chunks     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]