opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta- og rejegratin

Pasta- og rejegratin

Pasta- og rejegratin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(88)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.569
Visninger
154
Print
Kategori
til personer
til 4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
90 g smør
2 små fennikel, skåret i tynde skiver
250 g champignoner, skåret i tynde skiver
150-200 g pillede rejer
1 pakke mornaysauce (fra Karolines Køkken)
60 g revet parmesanost
2 store tomater, skåret i tynde skiver
oregano
salt
peber
350 g pasta (makaroni eller lign.)


SÅDAN GØR DU
Smelt smøret i en gryde og steg fennikel i 3-4 min., indtil den begynder at blive blød.
Champignoner og rejer hældes i og gryden tages af blusset.
Kog pastaen lidt – der skal stadig være tyggemodstand.
Grydens indhold blandes sammen med pastaen, og mornaysaucen hældes over – bland godt!
Blandingen hældes i et smurt ovnfast fad og parmesanosten drysses over. Tomatskiverne anrettes ovenpå, disse pensles med olie og drysses let med oregano.
Retten gratineres i forvarmet ovn - 180 - i 20-25 min., indtil retten er gylden.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pasta- og rejegratin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pasta- og rejegratin fra Maduniverset.dk i kategorien gratin/soufflé opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta- og rejegratin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejecocktail     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)      krydret farsfad med porrer     Æbleskiver med æg     Brun sovs     Kyllingegryde     Valnøddeis     Roqueforttærte     Bøf Bearnaise med Triple cooked fries     koldskål med kærnemælk og ymer     Græsk farsbrød     Bagt Æblemos:     Kyllingegryde med rodfrugter, gratinerede kartofler     Basic Guacamole     Fondue     Grovbrød med bynke.     Solsikke - Squashboller     Gammeldaws æbleskiver     Bradepandkage med Knas     Champignon-bacon-salvie-sauce til gnocchi     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]