opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Coq au vin

Coq au vin

Coq au vin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(57)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.942
Visninger
213
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 kylinger (1800g), 3 store loeg,
250 g svampe, roedvin, kyllingefond, salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Rens kyllingerne, skaer brysterne af, saadan saa det inderste vingeled haenger ved. - Resten af vingen er skaeret af ved det sidste led.
Braek laarret fra i skaalen, og skaer hele laaret af. Skaer det nederste af foden, saa benet har en paen ren knogle.
Sauter kyllinge stykkerne i olie, sauter herefter loeg og svampe der er blevet skaaret i grove stykker. KOm det hele i en gryde, Daek med en flaske roedvin, og halvt fond.
Daek med laag og kog til kyllingerstykkerne er moere, test brysterne, bliver foerst moere.
Inden serveringen tilsaettes en smule floede for at give en cremet sauce.
Men hvis den skal laves rigtigt. Saa putter man alt i en gryde efter endt sautering, stroeger godt med mel paa og bager den i oven i 10-15 min. Og dernaest kommer man vin og fond paa. Dette jaevner saucen automatisk, og bliver ikke lige cremet som ved brug af floeden.
SERVERING
Alt kan serveres til, kun fantasien saetter graenser. Velbekomme....
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Coq au vin fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Coq au vin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Omelet m. skinke og ost     Hannes vafler.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Pirogger med oksekød     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     kyllingelår med rasp i friture     Brownie med saltkaramel midte     drømmekage i bradepande     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]