opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Coq au vin

Coq au vin

Coq au vin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(57)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
17.638
Visninger
205
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 kylinger (1800g), 3 store loeg,
250 g svampe, roedvin, kyllingefond, salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Rens kyllingerne, skaer brysterne af, saadan saa det inderste vingeled haenger ved. - Resten af vingen er skaeret af ved det sidste led.
Braek laarret fra i skaalen, og skaer hele laaret af. Skaer det nederste af foden, saa benet har en paen ren knogle.
Sauter kyllinge stykkerne i olie, sauter herefter loeg og svampe der er blevet skaaret i grove stykker. KOm det hele i en gryde, Daek med en flaske roedvin, og halvt fond.
Daek med laag og kog til kyllingerstykkerne er moere, test brysterne, bliver foerst moere.
Inden serveringen tilsaettes en smule floede for at give en cremet sauce.
Men hvis den skal laves rigtigt. Saa putter man alt i en gryde efter endt sautering, stroeger godt med mel paa og bager den i oven i 10-15 min. Og dernaest kommer man vin og fond paa. Dette jaevner saucen automatisk, og bliver ikke lige cremet som ved brug af floeden.
SERVERING
Alt kan serveres til, kun fantasien saetter graenser. Velbekomme....
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Coq au vin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Coq au vin fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Coq au vin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pommes anna     Mørbradgryde m. ris     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Marineret kalkunbryst- helstegt     Mormors citronfromage     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Tunmousse      Yoghurtboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Ovnsstegt laks i folie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]