opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling Cacciatore

Kylling Cacciatore

Kylling Cacciatore
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(126)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.874
Visninger
224
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 kyllingestykker lår eller bryst
1 stort løg
2 store gulerødder
2 stængler blegselleri
2 spsk olivenolie
2 spsk hvidvin kan erstattes af bouillon
1 dåse (400g) knuste tomater
salt og peber
50 g grønne oliven uden sten
1 spsk frisk rosmarin


SÅDAN GØR DU
Del kyllingestykkerne i lår og lårfilet. (hvis brystkød, i 2 stykker). løget pilles og hakkes groft. gulerødderne skrælles og skæres i tern. Skyl og rens sellerierne.
Opvarm olien på en stor dyb pande med tilhørende låg. Brun kyllingestykkerne ad 2 omgange ca. 5 min. indtil den har fået en gylden farve. Tag den op fra panden. Svits løget 5 min. Tilsæt gulerødder og selleri og svits ca 3 min. Rør hvidvin og de knuste tomater i. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen tilbage i panden og læg låg på. Lad det småstege i ca 15 min. Tilsæt oliven og rosmarin, skru lidt op for varmen. Steg ca 10 min. indtil kyllingen er gennemstegt.
SERVERING
Kan serveres med enten ris eller stegte kartofler. Denne ret kan med fordel laves dagen før og stå i køleskab.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling Cacciatore fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling Cacciatore, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme flûtes     Kogning af kongekrabbe     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Charlotte russe     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Hummersuppe     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]