opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italiensk svinekam

Italiensk svinekam

Italiensk svinekam
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(149)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.857
Visninger
563
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Ca. 1 kg. svinekam uden svær og ben.
800 g. kartofler.
1 løg.
1½ dl. grøntsagsbouillon.
1 bundt persille.
2 fed hvidløg.
1 tsk. revet citronskal.
Salt og peber.

TILBEHØR:
2½ dl. syrnet fløde 9 % (Creme fraiche).
1 fed hvidløg.
½ tsk. karry.
100 g. fine frosne, oprøede ærter.
Salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Skær med en skarp kniv et fint rudemønster i kammens fedtlag, og gnid kødet med salt og peber. Skræl kartoler og løg, og skær dem i tynde skiver. Læg kartofler og løg drysset med salt og peber i et ovnfast fad, og læg kammen midt i fadet i en lille fordybning. Hæld bouillonen ved kartoflerne, hak hvidløg og persille og bland det med citronskal, og kom det oven på kødet og kartoflerne, sæt fadet midt i en kold ovn, sæt ovnen på 180 grader, og steg kødet i ca. 1 time og 45 min. - 2 timer.

TIBEHØR:
Smag syrnet fløde til med hvidløg, karry, salt og peber, og vend ærterne i lige inden servering.
SERVERING
Skær kødet i skiver og server med kartoflerne fra fadet og den kolde sovs.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Italiensk svinekam fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italiensk svinekam, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fondue     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Bagt rodfrugtmos     Indbagte rejer     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Færøsk æblekage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]