opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Paneret flæsk med persillesovs

Paneret flæsk med persillesovs

Paneret flæsk med persillesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(337)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
61.656
Visninger
733
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ca. 1 kg stegeflæsk i skiver
rasp
mel
æg
fedtstof
persille
salt
peber

1½ kg nye kartofler


SÅDAN GØR DU
Flæskestykkerne vendes først i en blanding af 1 sammenpisket æg + vand svarende til ægget
derefter vendes det i en sammenblanding af
mel - rasp - salt - peber
Det står og trækker mens man skræller/skraber kartofler og klargøre persillen - skylles og hakkes fint med kniv eller i hakker

Den panerede flæsk steges på panden og lægges derefter på risten over bradepanden i en ca 200 c varm ovn - Flæskestykkeren forbliver sprøde.

Sovsen laves som en opbagt sovs
margarine smeltes og blandes med mel - en lille smule kartoffelvand tilsættes derefter kommes sødmælk i - sovsen må ikke blive for tynd - persillen tilsættes og sovsen får et svagt opkog - smages tl med lidt salt.
SERVERING
Den panerede flæsk serveres på et opvarmet fad kartoflerne med persilledrys den tykke sovs i en stor skål Velbekom - Ikke for tit, da det ikke er nogen slankeret "prøv det " Venlig hilsen Erik Grønlund
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Paneret flæsk med persillesovs fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Paneret flæsk med persillesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Ristaffel     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Kartoffelmos og kødsovs i fad     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Den bedste ungarske gullasch     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Dadler med bacon     Hannes vafler.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Mors Flæske-Pandekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Sommersalat     Hjemmelavet rødkål     Lyn stegt kylling med bok choy     Rødbedesalat med pærer      Indisk rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]