opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Torskegratin

Torskegratin

Torskegratin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(229)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
31.662
Visninger
494
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Torsk på ca. 1½ kg

Til Gratinmassen:
ca. 100g Smør el. Margarine
ca. 150g Hvedemel
5 dl. Mælk
8 Æg
Salt + Peber
ca. 5 dl. af Vandet fra kogningen af Torsken ( eller en Bouillon lavet på en Grønsagsterning)
Rasp til Formen.



SÅDAN GØR DU
Begynd med at koge Torsken i letsaltet Vand ca. 12 min. event. med lidt Porre og Selleritop - køler lidt af og Fiskekødet pilles af . deles i ikke for store stykker . sættes til køling.
Kogevandet gemmes til at spæde Gratinmassen med.

I en Gryde der er stor nok til at rumme hele den færdige masse, smeltes Smør el. Margarinen ved svag varme ,
det må endeligt ikke blive brunt , Melet røres i og varmes under fortsat omrøring 1 -2 min.

Varm mælk og Fiskefonden (hold 1 dl, af Vandet tilbage til at efterspæde med da der kan være stor forskel på hvor meget væde melet kan tage.) hæld væden i Gryden og lad det småkog 3 - 4 min under stadig omrøring

Tag Gryden af Komfuret og lad det køle noget ned.

Pisk Æggehviderne stive

Rør Æggeblommerne i den nedkølede Gratinmasse - vend Hviderne og Torskekødet i.

2 Sandkageforme smøreres godt med Margarine og drysses med Rasp.

Massen fyldes i ( godt ½ fuld ) og overfladen drysses med Rasp - sættes midt i ovnen og bager i ca. 11/4 time
ved ca.180 grader

Serveres med smeltet Smør.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Torskegratin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Torskegratin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Frisk pasta med laks og flødesovs     tuilles (sprøde kiks til desserter)     Grillet kyllingefilet     Omelet m. skinke og ost     Spagetti carbonara     Svampet kanelkage     Pasta Cabonara uden æg     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Mormors citronfromage     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Yoghurtboller     Helstegt Oksestriploin     Færøsk æblekage     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]