opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Torskegratin

Torskegratin

Torskegratin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(223)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.002
Visninger
446
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Torsk på ca. 1½ kg

Til Gratinmassen:
ca. 100g Smør el. Margarine
ca. 150g Hvedemel
5 dl. Mælk
8 Æg
Salt + Peber
ca. 5 dl. af Vandet fra kogningen af Torsken ( eller en Bouillon lavet på en Grønsagsterning)
Rasp til Formen.



SÅDAN GØR DU
Begynd med at koge Torsken i letsaltet Vand ca. 12 min. event. med lidt Porre og Selleritop - køler lidt af og Fiskekødet pilles af . deles i ikke for store stykker . sættes til køling.
Kogevandet gemmes til at spæde Gratinmassen med.

I en Gryde der er stor nok til at rumme hele den færdige masse, smeltes Smør el. Margarinen ved svag varme ,
det må endeligt ikke blive brunt , Melet røres i og varmes under fortsat omrøring 1 -2 min.

Varm mælk og Fiskefonden (hold 1 dl, af Vandet tilbage til at efterspæde med da der kan være stor forskel på hvor meget væde melet kan tage.) hæld væden i Gryden og lad det småkog 3 - 4 min under stadig omrøring

Tag Gryden af Komfuret og lad det køle noget ned.

Pisk Æggehviderne stive

Rør Æggeblommerne i den nedkølede Gratinmasse - vend Hviderne og Torskekødet i.

2 Sandkageforme smøreres godt med Margarine og drysses med Rasp.

Massen fyldes i ( godt ½ fuld ) og overfladen drysses med Rasp - sættes midt i ovnen og bager i ca. 11/4 time
ved ca.180 grader

Serveres med smeltet Smør.

 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Torskegratin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Torskegratin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Andebryst i ovn til mange     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Rejesalat     Fersken suppe (den er genial)     Trylledej (ikke spiseligt)     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hjemmelavet fyldt chokolade     Svampet kanelkage     Mors gulerodssalat med rosiner     irsk stuvning med svinekød     Grønkålssalat med mandler og æbler     Ovnsstegt laks i folie     Gullash-suppe     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]