opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i fad (kalkun kan også bruges)

Kylling i fad (kalkun kan også bruges)

Kylling i fad (kalkun kan også bruges)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(410)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
103.795
Visninger
2.879
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
700 g kyllingfilet/bryst eller kalkunbryst
½-1 l. madlavningsfløde (man kan suppl. med mælk)
1 rød peber
1 løg
1-1½ tsk. karry
Groft chili-krydderi - kun en anelse
1 fed hvidløg
1 spsk. basillikum
salt, peber

Tilbehør: Ris og flutes


SÅDAN GØR DU
Begynd med at rense peberfrugten. Skær den i små tern.
Skræl løget og skær det i tern.
Steg kyllingfiletterne på panden med salt og peber på. Bruger du kalkunbryst, skal de skæres i store strimler inden de steges.

Herefter tages kyllingen/kalkunen af panden, og kommes i et ovnfast fad.

Steg herefter løg og peberfrugt på panden sammen med de forskellige krydderier undtagen basillikum.
Til slut hældes fløden over, og når det begynder at småkoge, kan der kommes lidt jævning i, hvis sovsen føles for tynd. smages herefter til med salt og peber, hvis nødvendigt, og til slut kommes basilikum i.

Det hele tages af panden og hældes over kyllingen/kalkunen i fadet.
Kommes herefter i ovn ved 200 grader i ca. 35 min.
SERVERING
Serveres med ris og flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling i fad (kalkun kan også bruges) fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i fad (kalkun kan også bruges), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Salatmayonnaise     svinemørbrad i fad m. frisk pasta     Hjemmelavet sky     Rabarber crumble med marcipan chunks     Laksesalat med dild og citron     Honningmarinade     Gullasch med kartoffelmos     lækre butterbeans frikadeller     Gryderet til gæster     Madmuffins med fyld     After Eight kage     Hjemmelavet Pikant ost     Færøsk æblekage     Æblekage med kanelsukker og nødder.     Spaghetti med kødsovs     Kartoffelmos med rodfrugter     Mayonnaise med basilikum     indbagte pølser     Kalkunbryst med bacon & pikantost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]