opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i fad (kalkun kan også bruges)

Kylling i fad (kalkun kan også bruges)

Kylling i fad (kalkun kan også bruges)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(410)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
105.659
Visninger
2.907
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
700 g kyllingfilet/bryst eller kalkunbryst
½-1 l. madlavningsfløde (man kan suppl. med mælk)
1 rød peber
1 løg
1-1½ tsk. karry
Groft chili-krydderi - kun en anelse
1 fed hvidløg
1 spsk. basillikum
salt, peber

Tilbehør: Ris og flutes


SÅDAN GØR DU
Begynd med at rense peberfrugten. Skær den i små tern.
Skræl løget og skær det i tern.
Steg kyllingfiletterne på panden med salt og peber på. Bruger du kalkunbryst, skal de skæres i store strimler inden de steges.

Herefter tages kyllingen/kalkunen af panden, og kommes i et ovnfast fad.

Steg herefter løg og peberfrugt på panden sammen med de forskellige krydderier undtagen basillikum.
Til slut hældes fløden over, og når det begynder at småkoge, kan der kommes lidt jævning i, hvis sovsen føles for tynd. smages herefter til med salt og peber, hvis nødvendigt, og til slut kommes basilikum i.

Det hele tages af panden og hældes over kyllingen/kalkunen i fadet.
Kommes herefter i ovn ved 200 grader i ca. 35 min.
SERVERING
Serveres med ris og flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kylling i fad (kalkun kan også bruges) fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i fad (kalkun kan også bruges), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Frugter i wok med sød chilisauce     Stegt lammeryg med sennepscreme     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     Meloner med granatæblekerne     Blødende chokoladekage     Carpaccio II     Ris a' la mande - den bedste!     små pandekager     Hannes risret     Laks m chili kokosmælk     æbletærte med marcipan     Frokostæggekage m. fyld.     Kaperssauce     Hurtige boller     Pizza (For sjov)     Pasta med karry- flødesause     Banan lagkage     Flødebolleis med makroner og syltetøj     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]