opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blinier

Blinier

Blinier
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.345
Visninger
162
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 Æg
5 dl Mælk
25 g Gær
2 dl Hvedemel
2 dl Boghvedemel
1 tsk Salt
50 g Margarine eller Smør

Creme Fraiche
Rødløg
Fiskerogn


SÅDAN GØR DU
Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Lun mælken (35-40 grader). Rør gæren ud i lidt af mælken i en kop. Pisk melet ud i resten af mælken. Tilsæt det udrørte gær fra koppen, salt og æggeblommer og pisk det hele til en jævn dej. Dæk det til med en tallerken og lad det stå 1 time i stuetemperatur.
Smelt smøret på en pande og lad det køle af. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Bland dejen med skum og smør lige før stegningen.
Brug helst en lille pande (eller en stor hvor du kan lave 3 samtidig).
Lav en lille tyk pande kage af 1-1 1/2 spsk. dej. Eller lav med 1 dl på en stor pande. Vend pandekagerne når de er blevet gyldenbrune og begynder at løfte sig.
Efterhånden som Blinierne tager form skal de holdes varme. Læg dem gerne i ovnen på 175 grader på en tallerken med sølvpapir over. Men giv dem ikke mere end 5 min.
SERVERING
Servèr Blinierne med 1-2 spsk. creme fraiche, 1-2 tsk. hakket rødløg og 1-1 1/2 spsk. fiskerogn og måske en lille dildkvist. Velbekomme!
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Blinier fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blinier, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frugter i wok med sød chilisauce     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     Blødende chokoladekage     Stegt lammeryg med sennepscreme     Hannes risret     Laks m chili kokosmælk     Raclette med det hele     Meloner med granatæblekerne     Kaperssauce     Carpaccio II     små pandekager     æbletærte med marcipan     Pasta med karry- flødesause     Pizza (For sjov)     Hurtige boller     Frokostæggekage m. fyld.     Æbleæggekage med tang på fuldkornsrugbrød med ost     Banan lagkage     Flødebolleis med makroner og syltetøj     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]