opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rejer i tomat

Rejer i tomat

Rejer i tomat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.565
Visninger
125
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
tomat sovs (evt.karolines pizza sacue)
man kan også lave en selv men det er nemmest hvis man køber en.
200g rejer.
3 dl.Basmati ris
4 1/2 dl vand


SÅDAN GØR DU
hæld vand og ris op i en gryde når det koger skal de have ti min.
I mens risen koger skal man hælde tomat sovsen op i en gryde.
Varm tomat sovsen op den må ikke koge
når tomat sovsen er varm hælder man rejerne i og lader det stå lidt det må stadig ikke koge! når risen og reje/tomat tingen er færdig tages det af komfuret og stilles ind på boret det er så meningen at man tar ris på sin tallerken og hælder rejer og tomat ind over
SERVERING
man kan også severe retten med pasta men ris er bedst. Retten er ret sund vis bare der ikke er så meget fedt i tomat sovsen. Retten kan justeres hvis man ikke er så vild med rejer kan man jo bare komme lidt mindre rejer i og så videre
 
BRUGERNES KOMMENTAR

louise
21.07.2007, 01:16
Måske lidt kedelig. Lav tomatsovsen selv, evt med hakkede flåede tomater, hvidløg, løg, krydderurter, hvidvin og lidt boullion. Og meget gerne med nogle grøntsager i som fx. gulerødder, squash, peberfrugt osv. Hvad man nu har. Bare husk at rejerne kun skal i kort før servering. Ellers bliver de seje. Man kan også bruge kina rejer hvis det skal være ekstra lækkert
 
Denne gode opskrift på Rejer i tomat fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rejer i tomat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Grillet jomfruhummerhaler     ørred i folie     Fyldt kalkunbryst II     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     Bananlikør     Blommelikør     Rutebiler     Sprængt saftig flæskesteg     Marmorkage uden æg     Rombudding     Grillet lammekølle     spinat og champignontærte     Hjemmelavet salsa / tacosauce     Æblepie     Anderledes hakkebøf     Hectors Cashew Kylling     Abrikossovs til desserter     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Kyletter med gulerod og persille     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]