opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.740
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 gr. margerine
3 dl. mælk
1/2 dl. sukker
50 gr. gær
8 1/2 dl. mel
1 1/2 - 2 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Smelt margerinen for svag varme og hæld mælken i.

Når blandingen er lillefingervarm
hældes den over gæren.

Bland de tørre ingredienser og bland det med gærblandingen.

Der skal ikke ekstra mel på bordet og dejen skal være ret lind, levende og varm.

Formes til kringler med snipperne nederst.

Hæves til dobbelt størrelse.

Bages midt i oven v. 220 gr. i ca. 10 min. eller til de er svagt lysebrune og gennembagt. Men pas på, de skal ikke have for meget.

Kan pensles rigeligt med æggehvide strøs rigeligt med sukker, så bliver de ligesom gammeldags sukkerkringler.

Uhmmm, de smager bare så godt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kringler, lette og bløde opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kringler, lette og bløde fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kringler, lette og bløde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Piment sauce     Engelsk Søsterkage     Suppekuren     Creolorange - marmelade     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Bulgursalat med mango     Jambalaya     Dejlig Kage til kaffen.     Tunmousse med Buko flødeost     Grundopskrift til al wokmad     Frikadeller med havregryn     Jordbærsoufflè     Ungarsk Fiske fad     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Græsk bønnegryde     Spejlæg med rødkål på brød     Bagte Kartofler på Grill     Gulerodskage- Deluxe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]