opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.912
Visninger
136
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 gr. margerine
3 dl. mælk
1/2 dl. sukker
50 gr. gær
8 1/2 dl. mel
1 1/2 - 2 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Smelt margerinen for svag varme og hæld mælken i.

Når blandingen er lillefingervarm
hældes den over gæren.

Bland de tørre ingredienser og bland det med gærblandingen.

Der skal ikke ekstra mel på bordet og dejen skal være ret lind, levende og varm.

Formes til kringler med snipperne nederst.

Hæves til dobbelt størrelse.

Bages midt i oven v. 220 gr. i ca. 10 min. eller til de er svagt lysebrune og gennembagt. Men pas på, de skal ikke have for meget.

Kan pensles rigeligt med æggehvide strøs rigeligt med sukker, så bliver de ligesom gammeldags sukkerkringler.

Uhmmm, de smager bare så godt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kringler, lette og bløde fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kringler, lette og bløde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Spagetti carbonara     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grov go'e boller     Grillspyd     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Pasta Cabonara uden æg     Pastaret i fad     Røræg i ovn     Ribssaft     Raclette med det hele     Tunmousse      Solbærlikør     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]