opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.173
Visninger
142
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 gr. margerine
3 dl. mælk
1/2 dl. sukker
50 gr. gær
8 1/2 dl. mel
1 1/2 - 2 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Smelt margerinen for svag varme og hæld mælken i.

Når blandingen er lillefingervarm
hældes den over gæren.

Bland de tørre ingredienser og bland det med gærblandingen.

Der skal ikke ekstra mel på bordet og dejen skal være ret lind, levende og varm.

Formes til kringler med snipperne nederst.

Hæves til dobbelt størrelse.

Bages midt i oven v. 220 gr. i ca. 10 min. eller til de er svagt lysebrune og gennembagt. Men pas på, de skal ikke have for meget.

Kan pensles rigeligt med æggehvide strøs rigeligt med sukker, så bliver de ligesom gammeldags sukkerkringler.

Uhmmm, de smager bare så godt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kringler, lette og bløde fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kringler, lette og bløde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     kagecreme - yderst bagefast     Yoghurtboller     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Mormors citronfromage     Tunmousse      Skinke, porre tærte     Mælkesnitter     Mormors Stegte sild i eddike     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]