opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde

Kringler, lette og bløde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.041
Visninger
140
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 gr. margerine
3 dl. mælk
1/2 dl. sukker
50 gr. gær
8 1/2 dl. mel
1 1/2 - 2 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Smelt margerinen for svag varme og hæld mælken i.

Når blandingen er lillefingervarm
hældes den over gæren.

Bland de tørre ingredienser og bland det med gærblandingen.

Der skal ikke ekstra mel på bordet og dejen skal være ret lind, levende og varm.

Formes til kringler med snipperne nederst.

Hæves til dobbelt størrelse.

Bages midt i oven v. 220 gr. i ca. 10 min. eller til de er svagt lysebrune og gennembagt. Men pas på, de skal ikke have for meget.

Kan pensles rigeligt med æggehvide strøs rigeligt med sukker, så bliver de ligesom gammeldags sukkerkringler.

Uhmmm, de smager bare så godt.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kringler, lette og bløde fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kringler, lette og bløde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Kvædemarmelade     Marengs spøgelser     Fersken suppe (den er genial)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Hjemmelavet modellervoks     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indisk Kyllingeret     Brownie med saltkaramel midte     Raclette med det hele     gammel Estrup gryde     Gulerodskage (Rå)     Den bedste Kylling i Karry!     irsk stuvning med svinekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Jægerens dyreragout     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]