Flute-skiverne smøres med smør og der sættes et lille blad salat på hver.
På skiverne lægges pålæg ab lager,f.eks.:
En skive tomat, hårdkogt æg, lidt mayonnaise, en reje.
Lidt leverpostej, en skive salami (rullet til kræmmerhus), en skive kartoffel.
En skive skinke, rullet til kræmmerhus og fuldt med lidt flødepeberrod.
En skive tunge, lidt italiensk salat.
Et stykke kyllingelever, omviklet med bacon og stegt, en skive syltet agurk.
Et stykke paté, en lang strimmel babymajs (pyntesnoet), en cornichon.
Og så fremdeles efter formåen.
Madderne pyntes med grønt, tomat- eller rød peber strimler, og hvad man nu synes er pænt eller smager godt.
På fade, med en tandstikker eller et canapé-spyd til at holde på pålæg og pynt.
Hertil en kop stille øl af gylden pilsnertype, endelig ikke stærk øl eller mørk øl !