opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse med Buko flødeost

Tunmousse med Buko flødeost

Tunmousse med Buko flødeost
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(168)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.006
Visninger
433
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4-5 ds. tun i vand
6 blade husblas
400 g. Buko flødeost
4 dl. creme fraiche 18%
2 spsk. citronsaft
3 tsk. groft salt
en anelse groft chili (kan undlades)
friskkværnet peber efter behag

Rejer og kaviar eller tomat og karse til pynt

Mini flutes


SÅDAN GØR DU
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Rør flødeosten sammen med creme fraiche i en skål.
Tunen hældes i en si, så vandet løber fra. Blandes herfter sammen med citronsaft, salt, peber og evt. chili i skålen med creme fraiche/oste blandingen. Rør det hele godt sammen.

Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smeltes i en skål i vandbad. Afkøl herefter husblasen med lidt af tunblandingen og bland dette med resten af tunblandingen.

Hæld tunmoussen i en springform beklædt med film, og lad det stå koldt og tildækket til næste dag, hvorefter tunmoussen er blevet fast i konsistensen og så kan vendes ud på et fad. Pyntes til slut med rejer eller andet - se evt. under ingredienser.

Man kan også hælde tunmoussen i et alm. dybt fad, som herefter står på køl til den efterfølgende dag. Denne metode kan bruges, hvis tunmoussen skal serveres i samme fad.
SERVERING
Serveres med flutes eller ristet brød og smør.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med Buko flødeost fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse med Buko flødeost, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fondue     Boller m/ A38     Svampet kanelkage     Mormors Stegte sild i eddike     Porrer i fad med oksekød     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Mælkesnitter     Raclette med det hele     Syltede Havtorn     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Sellerifrikadeller de bedste.     Ægte indianer-røv     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]