opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Luxsus kalkungryde

Luxsus kalkungryde

Luxsus kalkungryde
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(390)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
102.758
Visninger
2.531
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
8oo gr. fersk kalkunbryst
1 pk. bacon
2 pk. coktailpølser
1 stort løg
salt og peber
paprika edelsüss
kulør
1/4 piskefløde
vand


SÅDAN GØR DU
skær kalkunbrystet i tern.
skær bacon i tynde skiver.
Hak løget fint.

Brun kalkuntern, bacon og løg til det har fået lidt farve.

Krydr med salt og peber og paprika.

Til så vand så det lige dækker og lad det simre til kødet er mørt.

Tilsæt så piskefløde og pølserne og lad det simre ca. 15 min.

Smag til med krydderier og tilsæt så kuløren.
SERVERING
Kan serveres med ris eller kartoffelmos.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Luxsus kalkungryde fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Luxsus kalkungryde, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: And à l`orange     Gulerodskage (Rå)     Ægte indianer-røv     Fersken suppe (den er genial)     Varm Hyldeblomst med citron og ingefær     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Svampet kanelkage     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Vegetar bolognese     Raclette med det hele     Karbonader i fløde/porre sauce     Mandarin kage     Grønkålssalat med mandler og æbler     Hjemmelavet marcipanbrød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grovboller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Islandsk lagkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]