opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Mariannes Boller

Mariannes Boller

Mariannes Boller
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(271)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Mariannes Boller
18.145
Visninger
268
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1½ pk gær
250 g margarine
½ l lun mælk
3 æg
8 spsk. sukker
ca. 1 kg mel
Evt. 1 tsk. kardemomme


SÅDAN GØR DU
Margarinen smeltes, mælken tilsættes, og gæren røres ud i den håndlune blanding. Tilsæt æg og sukker ( og evt. kardemomme) , ælt mel i til det passer.
Formes til 30-35 boller, der hæver et lunt sted til dobbelt størrelse.
Bages ved 200 C i 20-25 minutter
SERVERING
Dejen er perfekt til Kanelsnegle: Fyld: 100 g margarine 100 g brun farin 2 tsk. kanel dejen rulles ud til en plade, fyldet smøres på. Dejen rulles sammen og skæres i 2-3 cm tykke skiver. Efterhæver en halv time, pensles og bager 15-20 minutter ved 200 C Dejen er også særdeles velegnet til kringle. Remonce: 100 g margarine 100 g sukker 50 g hakkede hasselnødder evt. 50 g makroner evt. 50 g marcipan udrulles til en aflang plade, remoncen smøres i en stribe på midten. drys med hasselnødder og evt revet marcipan og makroner. Foldes til kringle, der efterhæver. Pensles med æg, drysses med perlesukker og mandelflager . Bager 200 C i 20-25 minutter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Helle
23.09.2017, 16:57
Hvis man vil lave kringle, er det så 1 eller 2 kringle stænger

Gwenael A helmsdal carré
16.11.2007, 17:55
det lyder godt
 
Denne gode opskrift på Mariannes Boller med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Mariannes Boller, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Fondue     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Victoria-kage med fyld     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Kold avocadosuppe med fløde     Sellerifrikadeller de bedste.     Raclette med det hele     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Boller med olie     Banankage -uden fedt     Farmors æbleskiver     Majs kolber på grill     Flødestuvet spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]