1: opløs gær og honning/sukker i halvdelen af det varme vand
2: hæld mel, salt, paprika og parmesanost ud på en ren arbejdsflade eller i en skål. Lav en fordybning i midten og hæld den opløste gærblanding i. ælt væden ud i melet med den ene hånds fire fingre i cirkulære bevægelser fra midten og udad. Når gærblandingen har optaget den mel, den kan, tilsættes resten af vandet, som gradvist arbejdes ind i dejen, til konsistensen er blød, let og fugtig.
3: hæver til dobbelt størrelse, ca. 40 minutter
4: dejen slås ned, og deles i to stykker, der udrulles til to lidt uregelmæssige, langstrakte trekanter i 1½ cm’s tykkelse. Skær 5-6 slidser i dejen og træk dem ud, så man kan se åbningerne. Læg brødene på store bageplader, og lad dem efterhæve 20 minutter. bag dem gyldne i en forvarmet ovn ved 220 grader i 15-20 minutter.