opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lasagne uden ost

Lasagne uden ost

Lasagne uden ost
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(240)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.523
Visninger
178
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Karl Kaas Laursen

DU SKAL BRUGE
500 g hakket oksekød (12%)
1 tsk stødt paprika
1 stort løg
3 fed hvidløg
½ pakke bacon (i skiver)
2 ds flåede tomater
3 dl mælk
20 lasagneplader

Krydderier:
2-3 spsk basilikum
1 spsk oregano
1 spsk tørret knust chili
½ tsk stødt koriander
1 tsk sellerisalt
Salt og peber

Olivenolie


SÅDAN GØR DU
Hak løget fint og skær baconen i små stykker (1x1 cm). Knus og hak hvidløgene. Hæl olivenoilie en i bredbundet gryde (sauterpande) og giv fuld varme. Når olien er stegeklar, svitses bacon i 1 minut og løg tilsættes. Når løgene er bløde tilsættes hvidløg samt paprika og kort herefter det hakkede kød. Der steges nu, indtil kødet er helt løst og fået farve; det tager ca. 5 minutter, og der arbejdes med grydeske på at få klumper løsnet. Tomaterne blendes i 10 sekunder og tilsættes, når kødet er brunet. Alle krydderier drysses i, og det hele får lov at simre ca. 20 minutter under låg. Tilsæt mælken og smag til med salt; det skal smage en anelse mere salt end man er vant til, da lasagnepladerne tager meget smag. Hvis konsistensen er meget tynd, kan saucen jævnes. Tænd ovnen på 225 grader. Lagnen lægges nu lagvist sammen i et ildfast fad på ca. 30x40cm. Først 4mm sauce, så plader, sauce, plader. Efter 4 eller 5 lag plader sluttes af med et lag suace. Lasagnen sættes i den varme ovn (225 grader) i 30-35 minutter. Øsnkes en blødere top på lasagnen, kan man efter 20 minuttes bagetid tage lasagnen ud og dryppe mælk ud over. Det gøres let med en lukket mælkekarton, som har været åbnet. Herfter bages lasagnen den resterende tid.
SERVERING
Server lasagnen direkte fra ovnen med en kraftig rødvin eller en frisk øl (stærk pilsner passer fint med chilien). Hvis lasagnen er lavet pefekt, vil den ikke flyde ret meget ud, når den serveres, og man vil let kunne tælle lagene af plader.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lasagne uden ost opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lasagne uden ost fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lasagne uden ost, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Krydder frikadeller     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Blommetrifli     Helstegt grillet oksefilet     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kogning af majs     Marinade til kyllingfilet     Glace til kage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Honningmarinade     Grillet vildt dyrekølle     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]